VIDEO Гостовање

Стевановић: СНС се агресивно понаша у Скупштини

Потпредседник “Доста је било” Александар Стевановић оценио је у емисији „Без цензуре“ да се владајућа већина у Скупштини понаша веома чудно, функционише застарело, а пре свега чуди веома агресивно понашање „као да СНС и странке које са њом чине већину нису добиле поверење грађана да воде државу“.

aleksandar stevanovic

Стевановић је објаснио и како се догодило да посланичка група “Доста је било” остане без функције потпредседника Скупштине иако јој по јачини то место припада. “Доста је било” је, по цену губљења те позиције, одбила  да учествује у спиновању владајуће коалиције која је хтела да повећање броја потпредседничких места  представи као „услугу опозицији“. Стевановић је нагласио да “Доста је било” увек принципијелно наступа и да је против повећања броја потпредседничких места због великих коалиционих апетита владајуће СНС.

Погледајте емисију КТВ посвећену догађањима и односима у Скупштини Србије

Доста је било

Коментар

Кликни овде да поставиш коментар

  • Prosto nemogu da verujem da u jednoj ovakvoj emisiji moze da se razgovara na ovako normalan nacin. Bilo je tu i replika i komentarisanja radnji iz proslosti,ali sve na jedan fin i parlamentarni nacin. Cak i Vjerica. Cestitke Stevanovicu na odmerenosti i jezgrovitosti. Moze ova Srbija ako hoce biti i razlicita, a istovremeno i pristojna.