Београд Политика Саопштењe

Врачар хоће ванредне локалне изборе, а не да плаћа шопинг туре СНС-а у Лондон

Покрет Доста је било и Коалиција Врачар слободно (ДС-СДС-Нова) организовали су и јуче на Каленић пијаци акцију прикупљања потписа за Петицију за расписивање ванредних локалних избора у општини Врачар. Напредњаци су на Врачару постизборном трговином прекројили изборну вољу бирача. Куповином одборника намакли су тесну већину која је супротна већинској вољи Врачараца. Напредњаци настављају да купују одборнике опозиције и у томе могу да их спрече само нови локални избори.

vracar

На Врачару је уз помоћ недозвољене трговине утицајем и корупције формирана владајућа коалиција СНС, СПС, ЛДП, ДСС, ПУПС, СДПС и два одбегла одборника Двери и Левице Србије. Резултат ове трговине је дубоко корумпирана власт која злоупотребљава врачарски буџет за личне и партијске интересе, а једини досадашњи резултати њихове владавине су партијска подела функција, кађење општине и одлазак у Лондон шефа одборничке групе СНС Угљеше Мрдића, за шта су из општинске касе исплаћене дневнице.

Покрет Доста је било наставиће да прикупља потписе грађана за смењивање корупционашке власти СНС на Врачару, без обзира на све претње које добијамо од СНС. Приликом прошле акције активисти СНС покушали су да се физички обрачунају са нама. Није им успело као што им ни јуче није успело да нас отерају са трга Соје Јовановић.

Прилог
Општинска одлука о исплати дневница за одлазак у Лондон Угљеше Мрдића

8-london-sluzbeni-put

Ознаке
ДЈБ Млади

ДЈБ Млади

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

  • Samo kulturno, ne reagujte na njihove provokacije i sami ce se srusiri. Ne dozvolite da Vas uvuku u njihov nacin komunikacije/obracuna sa politickim neistomisljenicima. Morate da znate da ovu “igru” Vi vodite, ako imate jasna i stroga pravila/principe kojih se drzite pobeda ce doci. Do pobede!