Beograd Politika Saopštenje

Vračar hoće vanredne lokalne izbore, a ne da plaća šoping ture SNS-a u London

Pokret Dosta je bilo i Koalicija Vračar slobodno (DS-SDS-Nova) organizovali su i juče na Kalenić pijaci akciju prikupljanja potpisa za Peticiju za raspisivanje vanrednih lokalnih izbora u opštini Vračar. Naprednjaci su na Vračaru postizbornom trgovinom prekrojili izbornu volju birača. Kupovinom odbornika namakli su tesnu većinu koja je suprotna većinskoj volji Vračaraca. Naprednjaci nastavljaju da kupuju odbornike opozicije i u tome mogu da ih spreče samo novi lokalni izbori.

vracar

Na Vračaru je uz pomoć nedozvoljene trgovine uticajem i korupcije formirana vladajuća koalicija SNS, SPS, LDP, DSS, PUPS, SDPS i dva odbegla odbornika Dveri i Levice Srbije. Rezultat ove trgovine je duboko korumpirana vlast koja zloupotrebljava vračarski budžet za lične i partijske interese, a jedini dosadašnji rezultati njihove vladavine su partijska podela funkcija, kađenje opštine i odlazak u London šefa odborničke grupe SNS Uglješe Mrdića, za šta su iz opštinske kase isplaćene dnevnice.

Pokret Dosta je bilo nastaviće da prikuplja potpise građana za smenjivanje korupcionaške vlasti SNS na Vračaru, bez obzira na sve pretnje koje dobijamo od SNS. Prilikom prošle akcije aktivisti SNS pokušali su da se fizički obračunaju sa nama. Nije im uspelo kao što im ni juče nije uspelo da nas oteraju sa trga Soje Jovanović.

Prilog
Opštinska odluka o isplati dnevnica za odlazak u London Uglješe Mrdića

8-london-sluzbeni-put

Oznake

DJB Mladi

Komentari

Klikni ovde da postaviš komentar

  • Samo kulturno, ne reagujte na njihove provokacije i sami ce se srusiri. Ne dozvolite da Vas uvuku u njihov nacin komunikacije/obracuna sa politickim neistomisljenicima. Morate da znate da ovu “igru” Vi vodite, ako imate jasna i stroga pravila/principe kojih se drzite pobeda ce doci. Do pobede!