Mediji Saopštenje

Pink priprema serijal protiv Saše Radulovića

Saznajemo da Željko Mitrović i tv Pink, glavna premijerova televizija preko koje neistinama obmanjuje i ošamućuje birače u Srbiji, pripremaju seriju emisija o Saši Raduloviću. Laži koje svakog dana u Skupštini izgovaraju lutke čije konce vuče premijer – glavni lutkar u Srbiji okosnica su scenarija na osnovu koga se sprema serijal.

coraxx6

Od završetka izbora do danas Pink je u svim svojim informativnim emisijama na dva programa najviše “pažnje” posvetio Saši Raduloviću i to je još jedan dokaz sa kakvom pažnjom prate rast našeg pokreta i odraz nemoćne nervoze glavnog lutkara u Srbiji. Premijer nema dovoljno hrabrosti da prihvati poziv na tv duel sa Sašom Radulovićem. Serijal “Saša” valjda treba malo da mu olakša strah.

Radujemo se serijalu “Saša Radulović” na nacionalnoj televiziji koja je do izbora uspešno sakrivala od svojih gledalaca postojanje pokreta Dosta je bilo, a sada pokušava da uteši očajnog premijera serijom emisija. Čast je biti meta tv Pink i nepogrešiv je znak da smo na dobrom putu. Premijeru želimo čist tv signal.

DJB Mladi

Komentari

Klikni ovde da postaviš komentar

 • Haha,samo napred! Sve vise ljudi iz mog okruzenja prica samo o Vama!!! Do pobede! A u skupstini nastavite kao do sada, kulturno ali ostro. Istina je vase oruzje kojeg se sns(maja&co) boje ko vestica od krsta!

 • Prvo te ignorišu, onda ti se smeju, onda se bore protiv tebe, i onda pobediš. – Mahatma Gandi
  Izgleda ulazimo u fazu 3.

 • Ukoliko iz drugog puta ne uspemo da uhapsimo sve Mitrovice ove jadne zemlje i smestimo ih tamo gde im je mesto,onda zasluzujemo sve ove gadosti koje nam se desavaju!

 • umesto pisanja komentara mogli bismo se koncentrisati na sistematicno deljenje linkova DJB nasim poznanicimi i prijateljima, narocito video konferencije za stampu i desavanja iz parlamenta, ali i starije…tako cemo biti korisniji.

 • Znaci oni ne kontaju da i spominjanje nekog cak i u negativnom kontekstu moze da bude lose po njih? Ako samo nek nam daju na vremenu i znacaju, ne moze da skodi, a sasa nek pripremi pravni tim da pisu tuzbe za neistine u tom serijalu, win win

 • Podrska iz Krupnja i poziv da ovamo otvorite vasu kancelariju i da narod upoznate sa vasim idejama koje su veoma dobre! Ovamo su SNS glumci na vlasti i vreme je da se uloge otkriju. Samo tako nastavite, sve vecu podrsku imate!

 • Gledam veceras emisiju Upitnik na RTS-u, onaj Martinovic je definitivno bolestan covek. Trebalo bi izglasati zakon za poslanike prvo lekarsko uverenje od grupe psihijatara, jer to jedan ne moze da obradi, pa tek onda u klupe. Zao mi je sto nije pozvan Sasa Radulovic u emisiju, ali znao sam da nema sanse bilo ko iz opozicije da dodje tamo, a i onaj mucenik iz DS-a je sa razlogom pozvan. Samo napred i pametno

 • Pretpostavljam da je serijal spada u žanr komedije
  Osnovni elementi komedije su
  1. komični karakteri (likovi), – zaista Radulović a i svi mi zajedno okruženi smo krajnje komičnim likovima koji vode Srbiju u TRGEDIJU.
  2. komične situacije – I zaista svakodnevno gledamo komične situacije dok Premijer ubeđuje gladno roblje da “živi bolje no ikada”
  3. komični dijalog. E toga je skupština i Vučićeevi mediji prepuna. SNS filozofi ništa pametno i ne mogu da kažu.
  Komedija od života u Srbiji je prožeta i elementima ironičnog, poetskog, humorističkog, satiričnog, a posebno grotesknog, tragikomičnog, crnohumornog. Živimo grotesku, tragikomičnu jeftinu predstavu pisanu crnohumornim jezikom.

 • Vlada Srbije je u naše ime kroz program sufinansiranja medijskih projekata u poslednjih 12 meseci “uložila” 210,000,000 evra. Ne nije greška…210 miliona evra. Objavili su OEPS i Agencija za borbu protiv korupcije. Na konferenciji je bio prisutan i ministar kulture i informisanja i ništa nije demantovao…..CIFRA JE TAČNA.
  To je ulaganje države bez RTS-a, oglašavanja javnih preduzeća, Beograda na vodi i svega ostalog…..

  • Mala dopuna…..ukupno komercijalno oglašavanje ne prelazi 160 miliona (u to ulazi i Telekom, EPS, itd.)…..dakle….medijima su oglašivači poput Coca-Cola ili P&G gotovo nebitni….BITAN JE SAMO SNS JER U NAŠE IME DELI PARE!!!!!

 • A sta bi permijer mogao da kaze Radulovicu?Naravno da nesme sa njim u duel,on baljezgara kojekakve gluposti,dok je Sasa sa obe noge na zamlji i za sve sto kaze ima argumente!I jos govori tako ga svi razumeju,samo treba da slusaju! I po malo da razmisle o onom sta sus culi!

 • steta, mogao je da završi neki ozbiljan fakultet a ne prava jer ima intelektualni kapacitet. mi sa građevine smo zvali pravni “žuta škola” tako da nebi imao šanse protiv elektrotehnike po bilo kom osnovu jer saša bolje zna prava nego on elektrotehniku. toga je on svestan i utoliko pametan da neizađe na tv duel. ponavljam , sns ima samo 19,6% biračkog tela i to je veoma važno jer ko je glasao za njih on je i izašao. šta će mo sa onih 50% koji nisu izašli i koji će glasati protiv njih. terba samo izdržati i ostati dosledan svojim principima i stavovima ,ničija nije gorela do zore.