Саопштењe

Саучешће поводом пада руског авиона

Дубоко нас је погодила трагична вест да је у паду авиона Тупољев погинуло 93 људи а међу њима и чланови легендарног мушког руског хора “Александров”. Саучествујемо у болу са породицама, пријатељима и целим руским народом.

Свет је изгубио уметнике који су својом песмом у Београду, као и широм света, оставили дубак траг у срцима певајући најлепше песме о родољубљу, љубави, пријатељству, оданости. Увек ћемо их се сећати јер су постали део неизбрисиве легенде, уметности и лепоте.

Амабасадору Руске федерације у Београду Александру Васиљевичу Чепурину изражавамо искрено саосећање због несреће која нас је све шокирала. Наше мисли су са руским народом у овом тешком тренутку.

Саша Радуловић
у своје лично име и у име свих чланова покрета Доста је било

ДЈБ Млади

ДЈБ Млади

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

  • Bravo Saša Raduloviću ovo saučešće uputite i Abasadi Rusije i predsjedniku Putinu i nekome iz opozicije i sl..
    Rusuja je naša nada u svijetu liberalnog kapitalizma, gdje liberalni kapitalizam u najvišoj fazi prelazi u imperijalizam. Djelo Lenjina iz 1905. god. “Imperijalizam kao najviši stadijum kapitalizma. Knjiga je prevazišla čitanost od Biblije, vjerovali ili ne. Moje takođe iskreno saučešće porodicama stradali i narodu naše voljene Rusije.

  • Наш премијер (Александар Вучић) је био у руској амбасади да лично изјави саучешће, што је сасвим нормално и за похвалу, али није нормално да премијер државе Србије буде неадекватно обучен. То се могло видети на свим ТВ станицама, а нарочито оним које су блиске њему и СНСу. Приликом сусрета са руским амбасадором био је у сакоу са „заштитницима“ за лакат, дречеће светле боје у односу на сако (попут књишког “мољца” из домаћих филмова), и у фармеркама. На тај начин понизио је све жртве авионске несреће и показао (и још једном доказао) да је некултуран. С таквим “модним детаљима” може се ићи у рекреативну шетњу или на пијацу, али никако тамо где треба искрено изјавити саучешће у име целе Србије. Тиме је “најбоље” на себи својствен начин представио себе и своју земљу.
    Крајњи неукус, лична некултура и његово непознавање основног реда у таквим ситуацијама! Обично бадаваџијско понашање најмоћнијег човека ове земље! То је и непоштовање дипломатског протокола, јер се тако одевен не иде ни у обичне дипломатске посете, а камоли на тужне свечаности! Ако није знао, што чисто сумњам јер је он како за себе тврди да је најпаметнији, могао видети руског амбасадора да је обучен у тамно одело као и остало особље око њега. Да ли треба да нас овај човек води у чланство ЕУ? И, још једно питање – да ли је био исто обучен код Била Клинтона када је давао Хилари Клинтон? На приказаном снимку, не!
    Има ли неко храбрости из његовог блиског окружења да премијеру добронамерно укаже на његово понашање! Има у СНСу паметних и нормалних људи, али изгледа нико нема храбрости за тако нешто.