Saopštenje

Saučešće povodom pada ruskog aviona

Duboko nas je pogodila tragična vest da je u padu aviona Tupoljev poginulo 93 ljudi a među njima i članovi legendarnog muškog ruskog hora “Aleksandrov”. Saučestvujemo u bolu sa porodicama, prijateljima i celim ruskim narodom.

Svet je izgubio umetnike koji su svojom pesmom u Beogradu, kao i širom sveta, ostavili dubak trag u srcima pevajući najlepše pesme o rodoljublju, ljubavi, prijateljstvu, odanosti. Uvek ćemo ih se sećati jer su postali deo neizbrisive legende, umetnosti i lepote.

Amabasadoru Ruske federacije u Beogradu Aleksandru Vasiljeviču Čepurinu izražavamo iskreno saosećanje zbog nesreće koja nas je sve šokirala. Naše misli su sa ruskim narodom u ovom teškom trenutku.

Saša Radulović
u svoje lično ime i u ime svih članova pokreta Dosta je bilo

DJB Mladi

Komentari

Klikni ovde da postaviš komentar

  • Bravo Saša Raduloviću ovo saučešće uputite i Abasadi Rusije i predsjedniku Putinu i nekome iz opozicije i sl..
    Rusuja je naša nada u svijetu liberalnog kapitalizma, gdje liberalni kapitalizam u najvišoj fazi prelazi u imperijalizam. Djelo Lenjina iz 1905. god. “Imperijalizam kao najviši stadijum kapitalizma. Knjiga je prevazišla čitanost od Biblije, vjerovali ili ne. Moje takođe iskreno saučešće porodicama stradali i narodu naše voljene Rusije.

  • Naš premijer (Aleksandar Vučić) je bio u ruskoj ambasadi da lično izjavi saučešće, što je sasvim normalno i za pohvalu, ali nije normalno da premijer države Srbije bude neadekvatno obučen. To se moglo videti na svim TV stanicama, a naročito onim koje su bliske njemu i SNSu. Prilikom susreta sa ruskim ambasadorom bio je u sakou sa „zaštitnicima“ za lakat, drečeće svetle boje u odnosu na sako (poput knjiškog “moljca” iz domaćih filmova), i u farmerkama. Na taj način ponizio je sve žrtve avionske nesreće i pokazao (i još jednom dokazao) da je nekulturan. S takvim “modnim detaljima” može se ići u rekreativnu šetnju ili na pijacu, ali nikako tamo gde treba iskreno izjaviti saučešće u ime cele Srbije. Time je “najbolje” na sebi svojstven način predstavio sebe i svoju zemlju.
    Krajnji neukus, lična nekultura i njegovo nepoznavanje osnovnog reda u takvim situacijama! Obično badavadžijsko ponašanje najmoćnijeg čoveka ove zemlje! To je i nepoštovanje diplomatskog protokola, jer se tako odeven ne ide ni u obične diplomatske posete, a kamoli na tužne svečanosti! Ako nije znao, što čisto sumnjam jer je on kako za sebe tvrdi da je najpametniji, mogao videti ruskog ambasadora da je obučen u tamno odelo kao i ostalo osoblje oko njega. Da li treba da nas ovaj čovek vodi u članstvo EU? I, još jedno pitanje – da li je bio isto obučen kod Bila Klintona kada je davao Hilari Klinton? Na prikazanom snimku, ne!
    Ima li neko hrabrosti iz njegovog bliskog okruženja da premijeru dobronamerno ukaže na njegovo ponašanje! Ima u SNSu pametnih i normalnih ljudi, ali izgleda niko nema hrabrosti za tako nešto.