Autorski tekst Beograd

Lažni Fejsbuk nalog odbora u Rakovici

Na Fejsbuku se u subotu 11. februara, oko 14č pojavio lažni nalog  “dostajebilo.rakovica1”. Za samo par sati, sa njega je upućeno preko 250 zahteva za prijateljstvo, mahom ljudima koji su  pozitivno ocenjivali rad “Dosta je bilo” i delili objave “Dosta je bilo – Rakovica”, našeg zvaničnog Fejsbuk naloga. Odmah smo prijavili lažni nalog i on je obrisan sa Fejsbuka.

Nije prvi put da se lažnim nalozima na Fejsbuku pokušava naneti šteta pokretu. Nedavno je prijavljena i obrisana lažna stranica podrške pokreta jednom od predsedničkih kandidata. Ovo je prvi put da je napravljen lažni fejsbuk nalog jednog od lokalnih odbora “Dosta je bilo”.

Pravljenje lažnog naloga je neoriginalan pokušaj da se zaustavi rast podrške pokretu “Dosta je bilo” u Rakovici. Na prethodnim izborima smo bili iznenađenje za sve i postali najjača opoziciona odbornička grupa sa 6 osvojenih mandata. Od prethodnih izbora smo podršku znatno uvećali zahvaljujući aktivnostima naše odborničke grupe. Slanje i izbor velikog broja poziva za prijateljstvo sa lažne stranice u kratkom vremenskom periodu upućuje na to da je akcija bila brižljivo pripremljena, uz visok stepen logistike.

Moramo reći da nam ova “pažnja” zapravo, prija. To nam imponuje i dodatno nas motiviše za napore i rad koji nas očekuju.

Onima koji su se u strahu od OO DJB Rakovica odlučili za još jedan u nizu niskih udaraca, poručujemo: VAŠ STRAH JE OPRAVDAN, vidimo se na sledećim izborima.

Opštinski odbor Rakovica

Oznake

DJB Mladi

Komentariši

Klikni ovde da postaviš komentar