Vojvodina Saopštenje

Vrbas: koalicija sa građanima

Drage Vrbašanke i dragi Vrbašani,

Pokret Dosta je bilo u Vrbasu okuplja nove ljude i pozivamo vas da nam se pridružite. Učestvujte u građenju ozbiljne i otvorene političke organizacije, čiji je jedini cilj da pruži šansu građanima da utiču na rešavanje nagomilanih problema koji nas u opštini Vrbas okružuju. Mi na lokalnim izborima koji uskoro slede nećemo praviti „cenzus koalicije“ i politikantske kombinatorike da bismo osvojili vlast uprkos programskim razlikama i načelima. Nama je potrebna KOALICIJA SA GRAĐANIMA, jer duboko verujemo u to da građani Vrbasa moraju direktno da se uključe u rešavanje nagomilanih problema, a ne da ih „rešavaju“ političke gazde iz Novog Sada ili Beograda, a još manje oni lokalni političari koji su ih i proizveli.

Nemojte da budete pasivni posmatrači na ovim izborima, kojima će politikanti, partokrate i lovci na fotelje, za glas na izborima nuditi litru ulja, kilogram brašna ili 1.000 dinara. Ne dozvolite da vas plaše i ucenjuju radnim mestima. Pobunite se protiv toga da vas uznemiravaju i ponižavaju skupljanjem „kapilarnih“ glasova, da vam zatrpavaju sandučiće propagandnim materijalom, da vam oblepljuju grad plakatima političara koji 27 godina nisu uradili ništa za vas, ali su zato u međuvremenu postali milioneri.

Osvrnimo se oko sebe. KANAL, DEPONIJA, KOLEKTOR, NEISPRAVNA VODA ZA PIĆE, POZORIŠTE, JP “VRBAS”, NEZAPOSLENOST, LOŠI USLOVI ŽIVOTA, KORUPCIJA, SVE LOŠIJI ŽIVOTNI STANDARD, ODLIV STANOVNIŠTVA…

Vreme je da kaznimo iznevereno poverenje. Ne dajte da vam lošiji od vas uvode sistem u kojem samo oni mogu da napreduju, a za vas su namenjene mrvice i to isključivo ako budete beskrajno poslušni i ponizni. Vreme je da uzmemo stvari u svoje ruke i sprečimo partokratiju da upropasti budućnost naše dece.
Ne dozvolite da nam, kao ozbiljnim, punoletnim i razumnim građanima i građankama, dovode „staratelje“ iz Novog Sada i Beograda, kao da mi u Vrbasu ne umemo da prepoznamo sopstvene potrebe i kao da smo nesposobni da sami odlučujemo o svom gradu!

Budite aktivni učesnici izbornog procesa, pridružite nam se u nastojanjima da Vrbasu vratimo pristojnost, ugled, solidarnost i čovečnost. Pomozite da Vrbas vrati stari sjaj u oblasti privrede, sporta, kulture , obrazovanja… i da zaustavimo dalje propadanje „Olimpa u ravnici“!

Hajde da zajedno učinimo sve što je u našoj moći da zadržimo mlade, vredne radno sposobne sugrađane koji odlaze na ponižavajući rad u Slovačku, Mađarsku, na Aljasku… Hajde da im omogućimo da pristojno rade i zarade u svojoj opštini, a da slobodno vreme provode sa svojom porodicom, a ne pokušavajući da ih čuju putem Skype-a ili Vibera.

Pridružite nam se u borbi za Vrbas u kojem se lepo i rado živi.
Dođite u prostorije pokreta Dosta je bilo, u ulici M. Tita br 135, kandidujte se za odbornike, kontrolore na izborima, ili jednostavno postanite deo tima Dosta je bilo u Vrbasu. Uključite se u rešavanje zajedničkih problema. Iznesite svoje mišljenje, dajte svoj predlog, sugestiju, kritiku.

Pokretu Dosta je bilo trebate o on vas očekuje. Sa vama možemo mnogo! Pridružite nam se.
Pročitajte program pokreta Dosta je bilo, pa ćete dobiti odgovore a pitanja:
Kada, ako ne sada ? Ko, ako ne mi ?

Dosta je bilo tim u Vrbasu

Oznake

DJB Vojvodina

Komentariši

Klikni ovde da postaviš komentar