Prenosimo

Osnovani lokalni odbori u Negotinu i Kladovu

U Kladovu je u nedelju formiran Inicijativni odbor “Dosta je bilo”, koji će do izbora Opštinskog odbora voditi Saša Pavlović. Zoran Jovanović, preduzetnik iz Negotina predsednik je Opštinskog odbora, a programer Stefan Jovanović izabran je za negotinskog koordinatora.

Pokret “Dosta je bilo”, koji prerasta u stranku, dobio je novi opštinski odbor u Negotinu, koji čine dosadašnjih pet članova Inicijativnog odbora i četvorica novih. Konstituisanju opštinskog odbora prisustvovali su i dr Branislav Mihajlović, narodni poslanik “Dosta je bilo” iz Bora, kao i Zaviša Milosavljević, okružni koordinator.

“Kao prioritet u aktivnostima Opštinskog odbora “Dosta je bilo” u Negotinu, po završetku predsedničkih izbora, postavljeno je kreiranje lokalnog programa buduće stranke sa kojim bi se nastupilo na lokalnim izborima, koji u opštini Negotin treba da se održe naredne godine”, kaže Zoran Jovanović, novoizabrani predsednik OO DJB.

U ovom pokretu u toku su intenzivne pripreme za prvu Skupštinu, koja se održava 4. marta.

“Mi ćemo prisustvovati Skupštini kao članovi opštinskih i okružnih odbora, a od 5. marta krećemo sa prikupljanjem potpisa za predsedničke izbore. Očekujemo veliki odziv građana koji prepoznaju našu politiku i nadamo se da će se u narednom periodu opozicioni kandidati dogovoriti ko će da izađe na crtu sa Vučićem, jer samo tako možemo pobediti na izborima. Više kandidata daju veće šanse vladajućoj stranci za pobedu, jer će tako doći do rasplinjavanja glasova što će omogućiti pobedu sadašnjem premijeru. Cilj nam je pobeda, a ona može da se ostvari samo ako bude jedan kandidat”, kaže za ES portal Zaviša Milosavljević, okružni koordinator “Dosta je bilo”.

Pored aktuelnih dešavanja u političkom životu Srbije, ali i u samom pokretu, na sastanku u Negotinu razgovaralo se i o aktivnostima koje im predstoje.

“Osnovni zadatak koji smo postavili pred odbor i članove je pravljenje mreže kontrolora jer na sledećim izborima treba da pokrijemo sve izborne jedinice u gradu i selima, da nam se ne desi, kao prošli put, da na pojedinim mestima nemamo svoje kontrolore. Cilj nam je da sprečimo izbornu krađu koja se dešavala i da građanima pružimo mogućnost da budu sigurni da će njihov glas otići na pravo mesto”, istakao je Milosavljević.

Izvor:eastside.rs

DJB Mladi

Komentariši

Klikni ovde da postaviš komentar