Источна Србија

POSTANI KONTROLOR NA IZBORIMA

Izbore ne odlučuju samo oni koji glasaju. Izbore odlučuju i oni koji čuvaju glasove.

Ovi izbori se odvijaju u situaciji vanrednog stanja, Skupština je suspendovana po naređenju predsednika Vlade, mediji su pod njegovom kontrolom, zloupotrebljeni su svi resursi države, Vučić trči za predsednika Republike sa mesta predsednika Vlade, što je nezabeležen presedan u demokratskim društvima, onemogućava se prikupljanje potpisa preko SNS-ovih notara, izborna kampanja traje minimalno koliko zakon dozvoljava…

Vlast se plaši izbornog rezultata, zato smo uvereni da će pokušati da organizuju izbornu prevaru i krađu glasova. Da bismo to sprečili potrebna nam je vaša pomoć.

Tražimo kontrolore za biračka mesta. U Smederevu postoji 78 biračkih mesta i za svako su nam potrebna po 2 kontrolora, odnosno 156 ukupno, u proširenom sastavu biračkih odbora. Takođe, na ovim izborima pokret Dosta je bilo ima pravo i na članove biračkog odbora u stalnom sastavu, prema zastupljenosti naše poslaničke grupe u Narodnoj Skupštini.

Ukoliko želite da kontrolišete izborni proces, prijavite se do srede, 17. marta, popunjavanjem formulara na ovom linku.

Svi kontrolori će dobiti kratko i jednostavno uputstvo sa opisom dužnosti tokom vikenda 18. i 19. marta. Prosledićemo vam formulare koje ćete popunjavati sa neophodnim podacima kako bismo proces što efektnije kontrolisali.

Važna napomena: Svaki kontrolor dobija dnevnicu u iznosu od 1.500 RSD.

Ukoliko imate pitanja pre nego što se prijavite, pošaljite ih na todor2803@hotmail.rs.

Koordinator kontrolora

Zoran Todorović, Dosta je bilo – Smederevo

Ознаке
ДЈБ Смедерево

ДЈБ Смедерево

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар