Istočna Srbija Kampanja Politika Saopštenje

Radulović u Boru: Novca u Srbiji ima, ali se rasipa na partijsku mašineriju vlasti

“Novca u Srbiji ima samo se troši na stvari koje nisu ni od kakve koristi za građane, troši se na korumpiranu partokratsku mašineriju, koja se održava na vlasti uz pomoć naših para”, rekao je u Boru predsednički kandidat Dosta je bilo Saša Radulović.

Četvrtog dana obilaska Srbije, Radulović  je sa grupom poslanika posetio Zaječar, Negotin, Kladovo, Donji Milanovac, Majdanpek i Bor. Njegova glavna poruka je poziv građanima da izađu na birališta jer je to način da se na ovim izborima dođe do drugog kruga i pobedi Aleksandar Vučić.

“Izađi na izbore i glasaj, imaš dovoljno kandidata da izabereš onoga ko je najbolji, ne moraš da glasaš za mene, glasaj za kandidata koji je protiv Vučića. Samo izađi i glasaj”,

rekao je Radulović u Negotinu.

Građani su Raduloviću skretali pažnju da među narodom vlada strah i da su mediji stvorili o njemu lošu sliku.

“O vama sam steko lošu sliku zahvljujući štampi. Najiskrenije. Znači nadrukali su me….”  rekao mu je jedan stanovnik Majdanpeka.

Upravo o tome je Radulović govorio u Kladovu:

“U Srbiji je medijski mrak, drugi političari ne mogu da dođu do izražaja, ne mogu ni da iznesu ono za šta se zalažu. Blate se svakodnevno po medijima. Kad  jednog Dudu Ivkovića, legendu srpske kočarke, blate u medijima jer je podržao jednog kandidata, šta da očekuju ostali. Ljudi misle da su u opoziciji svi lopovi, da kradu. Kad kažete za Vučića da krade, što je činjenica, onda to RTS neće da objavi”,

rekao je Radulović.

Na tribini u Boru, predsednički kandidat Dosta je bilo istakao je da  glavni problem Srbije nije što nema para, već što se te pare troše na partijsku mašineriju stranaka koje su na vlasti.

“Srbija je jedna lepa i bogata zemlja. Kada bi se samo domaćinski  ponašali i uveli red, bilo bi novca za sve. Ne bi bilo potrebe da se bilo kome otimaju penzije,bilo bi novca  i za zdravstvo i da smanjimo poreze i doprinose jer to smanjuje sivu ekonomiju, imali bi novca i za kulturu i za univerzalnu socijalnu zaštitu, za sve potrebe koje imamo”,

rekao je Radulović.

Obilazak Srbije nastavlja se i danas odlaskom u Žagubicu, Petrovac na Mlavi, Kučevo, Golubac, Veliko Gradište,  i Požarevac.

Povezani tekstovi

Saša Radulović na turneji “Krug za drugi krug”
Radulović sa poslanicima obilazi jug Srbije
Radulović u Kuršumliji: Uhvatio sam Vučića da krade
Kuršumlija: Građani žele da glasaju protiv Vučića
Saša Radulović za RTV Vranje
Radulović u Pirotu: Kad uvedemo red, Srbija će prodisati

Dosta je bilo

Komentari

Klikni ovde da postaviš komentar

  • Kako ćete vi smanjiti potrošnju državnog novca na političke partije? Oćete smanjiti broj ministara i njihovih sekretarica? Nisam za AV ali želim da čujem od Vas kako ćete rešiti smanjenje potrošnje državnog novca ako Vi pobedite?

  • Radikalno napredni kadrovi u Boru ostavljaju “razrušene” međuljudske odnose, uništene fabrike, a bilo je fabrike tekstila, obuće, fabrike za preradu bakra u viši stepen proizvodnje. Na čelu sa, sadašnjim naprednim i radikalnim preletačem od stranke do stranke i promenom boja kao kameleona uz zdušne podrške vlasti, Spaskovskovskim uništio je, nekada vodeće firme u SFRJ, RTB Bor, koji tavori uz pomoć budžeta države. Na suprot tome, informacije uveličavaju rezultate i profitabilnost proizvodnje bakra iz pera i pogotovu grla Spaskovskog, Prošle godine premijer, naivno rečeno, ukapirao je da ga klimoglavac, poltron i šlihter, čelnik RTB Bor neiskreno i beskrajno lagao. Zamerio mu smrtno, da bi sada to sve uz neurološku podršku ljudskih organa, zaboravio. Uvođenje u Boru neviđene torture i diktature, niko iz vlasti ne primećuje ili se prave da to ne vide i ne naslućuju, a Bor i RTB Bor idu ubrzanim korakom u ambis, za čije posledice, promućurnim se diže… i kosa. S druge strane vlasti otimaju penziju najodanijoj populaciji- penzionererima. Vreme je da i oni najzad glasaju za sebe, a ne za pogrešno odabranog lidera, koji im čini sve najgore, dovodi ih do gladi i bede u korist svog, i svojima, egoizam.