VIDEO Gostovanje Politika

Radulović u Da Možda Ne: Izbori prilika da Vučiću damo otkaz

U emisiji Da Možda Ne juče su se predstavili kandidati na izborima za predsednika Srbije.

Pored Saše Radulovića u emisiji su gostovali: Boško Obradović, Aleksandar Popović i Nenad Čanak.

Pogledajte snimak cele emisije

Dosta je bilo

Dosta je bilo

3
Ostavite komentar

avatar
2500
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
DennyDejanzoran Recent comment authors
najnoviji najstariji
zoran
Gost
zoran
Dejan
Gost
Dejan

Nenad Čanak je izbegao da odgovori na pitanje zašto je podržao rešenje RIK-a po kojem na Kosovu mogu biti samo tri kontrolora, a prebrojavanju glasova u Vranju i Nišu ne mogu da prisustvuju predstavnici opozicije. To nema veze sa OEBS-om. Zamenio je teze i ubacio temu statusa Kosova. Popović i Obradović su naseli i toliko o izbornoj kradji. Saša Radulović je uradio što je mogao-osvrnuo se na nametnutu temu jednom rečenicom i pokušao da se vrati na suštinu (kradja izbora i smena Vučića) ali je bio poklopljen ovom trojicom. Mislim da ovaj format emisije nije slučajan: pustiš četiri kandidata od kojih jedan minira, dvojica nasedaju, četvrti nema šanse. Uz sve to, dva kandidata od četvorice su izrazito anti zapadno orjentisani, pa će još Vučić ispasti Evropejac.
Ne znam koliko Saši Raduloviću treba to. Briljirao je u predstavljanju kandidata na RTS 2 i odlično mu ide u direktnom kontaktu sa gradjanima.
Voleo bih inače, nekom drugom prilikom, da vidim Popovića naspram Saše. Da ga propita malo o Kolubari i gradjevinskim mašinama koje rade 25 sati dnevno, 7 dana u nedelji. Ala bi letelo perije (Popovićevo, naravno).

Denny
Gost
Denny

Iznenadjena sam da su skoro svi kandidati bili kompetentni u okviru svojih stavova i dobro obrazlozili platforme koje zastupaju. Takodje je bio utisak da se radi o pristojnim normalnim ljudima. Nenad Canak naravno koristi svaki nastup za propagiranje autonomaskih stavova tako da se sve gore receno ne odnosi na njega. Da li se naslucuje neka blaga koalicija izmedju DSS i DJB jer namerno ili slucajno Aleksandar Popovic je odao priznanje Sasi Radulovicu o poznavanju ekonomske problematike…?