Војводина Кампања Политика

Круг за други круг – 13. дан

На  маршрути 13. дана кампање “Круг за други круг” били су Бачка Паланка, Врбас, Бачка Топола, Апатин, Сомбор и Суботица, а успут смо свратили и до Куле и Оџака. Погледајте како је било: 

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

  • Saša Radulović, Sale nacionale, pun energije i optimizma hoda danju i noću. I danju i noću, bez FANTOMKI i bez rušenja, čista obraza razgovara sa građanima Srbije, razbija strah i gradi samopouzdanje i nadu kod građana. Ako pobijedimo, a hoćemo, ovim stazama se treba jednoga dana prošetati i nazvati “Stazama olovka revolucije”. Nije ovo poređenje sa nekim ranijim vremenima, ali da jednom olovka pobijedi umjesto puške i drugih ružnih stvari u Srbiji.
    Srbija to zaslužuje, bar nekada olovka da bude simbol, jer smo mi potomci: Save,Tesle, Pupina, Domanovića, Andrića, Meše i mnogih mnogih drugih da ne nabrajam. Naravno i djeca smo i čika Jovana Jovanovića Zmaja. Čiju knjigu fukara prlja svojim rukama punih 35. godina i ne vraća biblioteci, vjerovatno da drugi ne bi čitali, ali on tako samo misli. Čitate Vi dragi moji i zato budimo ponosni na naše slavne pretke.
    Zato izađite na izbore i pobjedimo AV. Ideemoooooooooooooo……………………..

  • Tako Radulovicu samo medju svoj narod ,da skinemo jaram s vrata. Ovi paraziti salonski socijalkomunisti neznaju kuda vise udaraju,totalno su izgubili kompas.
    Culiste vi sinoc sta rece Aleksandar Vucic lupez od coveka za
    nemca Gerharda Sredera,samo sto nije zapevao pesmu “Danke Dojcland”
    Upozorenje za omladinu koja slepo prati ovog prevaranta.
    Gerhard Sreder je prvi nemacki kancelar koji je posle Adolfa Hitlera 1999 bombardovao Beograd. (Kako to niko nije rekao Vucicu)
    Koliko vredi sadasnja garnitura srpskih politicara i privrednika koja arce i satiru Srbiju vec 100 godina. Nihovo mesetarenje ih je dovelo dotle da su ih sve iz Evrope i sveta proterali za Srbiju da zavrse posao ili da vrate lovu. Svoju slamsku spasa vide jedino u mesecu maju 2018 na Niskom samitu lidera”Zapadnog balkana” i donosenjem “Niske deklaracije” o jedinstvenom ekonomskom trzistu. Cista izdaja srpskih interesa u korist nemackih.
    “Ko je njh poznavao ni pakao mu nece tesko pasti ”

    SVI NA IZBORE, DOSTA JE BILO !

    • Uvaženi drug Luka,
      sve je tačno i ne samo Beograd, Njemačka vojska nije do tada napal nikoga poslije Hitlerova. To je prvi kancelar koji je Njemačkoj vojsci poslije Hitlera naredio da bombarduju drugu zemlju. Hitler je bombardovao tada po čitavom svijetu sa svojim saveznicima. Šreder je svoju silu iskaljivao tada samo na Srbiji, a što govori da je možda gori i od Hitlera. Pozdrav drug Luka…