Beograd Vojvodina Južna Srbija Najava Politika

Završne konvencije u Novom Sadu, Nišu i Beogradu

U finišu predsedničke kampanje kandidat Saša Radulović i pokret “Dosta je bilo” organizuju tri završne konvencije koje će biti održane u Novom Sadu, Nišu i Beogradu.  

Ovi izbori nisu izbori za predsednika Srbije. Ovi izbori su referendum protiv Vučića i njegove partijske države. Svi se boje Vučića, Vučić se boji Saše Radulovića. Ne sme da ga pogleda u oči. Jer ga je uhvatio u korupciji i krađi. Saša Radulović će zaustaviti Vučića.

Završna konvencija u kampanji Saše Radulovića u Novom Sadu je u utorak, 28. marta u 17 sati u Radničkom Domu na adresi Bul. Mihajla Pupina 24 u Novom Sadu.

Nakon novosadske konvencije, u sredu, 29. marta u 19 sati biće održana konvencija u Nišu, u bioskopu “Kupina” na adresi Balkanska 2, a u četvrtak 30. marta biće održan završni događaj u Beogradu u hotelu “Metropol” na adresi Bulevar Kralja Aleksandra 69.

Na svim završnim konvencijama učestvovaće kandidat “Dosta je bilo” za predsednika Srbije Saša Radulović, članovi najužeg rukovodstva pokreta, poslanici DJB u republičkom i pokrajinskom parlamentu, odbornici, kao i članovi gradskih i opštinskih odbora. Pozivamo sve članove i simpatizere da nam pridruže.

Naš cilj je pobeda protiv Vučića. To je prvi uslov kako bismo počeli da stvaramo Srbiju u kojoj se lepo i rado živi. Za pobedu je potrebna velika izlaznost. Zato pozivamo građane da izađu i glasaju za onog kandidata koji im je najbliži. Ti biraš: TVOJA zemlja ili NJEGOVA država! Dosta je bilo!

Oznake

Dosta je bilo

Komentari

Klikni ovde da postaviš komentar