Источна Србија

Зајечар: Основа нашег програма је увођење реда и система

Данас је покрет „Доста је било“ на Тргу ослобођења у Зајечару одржао презентацију свог програма, а поводом интензивирања своје кампање у сусрет локалним изборима који су заказани за 23. април 2017.

Александар Миладиновић координатор покрета „Доста је било“ представио је овом приликом програм овог покрета.

„Основа нашег програма је увођење реда и система. Тај основни циљ започиње са оним што се зове транспарентност. Транспарентност у раду градских органа, предузећа, јавних службеника, а то значи објављивање свих уговора, све треба да буде доступно. Једино тако можемо да спречимо корупцију“, рекао је Миладиновић.

 

Ознаке

Коментар

Кликни овде да поставиш коментар

  • Aleksandre Miladinovicu ostavi se politicke demagogije,povedi racuna da svojom koordinacijom pokretu “Dosta je bilo” obezbedis mesto u skupstini grada Zajecara tog 23 aprila. Radom iz skupstinske klupe nemoj da zamaras narod u nepravilnostima rada gradake vlade, javnih preduzeca i pojedinaca koji svojim cinjenjem svesno zaobilaze ili nepostuju slovo zakona,vec sa svojim saradnikom iz pravnog tima presavijes tabak i pokrenes krivicni postupak. ZAKON svojim delovanjem sprovodi PRAVDU,ali mu je PRIMARNI zadatak da svojim delovanjem spreci NEPRAVDU. Zajecar je malo mesto gotovo da se svi poznajete i taj problem iz “skolske klupe” mogu da razumem .Dovedite nekoga sa strane koji nema sentimentalan generacijski problem.

    DOSTA JE BILO lutanja i trazenja, ili jesi ili nisi !