Istočna Srbija

Zaječar: Osnova našeg programa je uvođenje reda i sistema

Danas je pokret „Dosta je bilo“ na Trgu oslobođenja u Zaječaru održao prezentaciju svog programa, a povodom intenziviranja svoje kampanje u susret lokalnim izborima koji su zakazani za 23. april 2017.

Aleksandar Miladinović koordinator pokreta „Dosta je bilo“ predstavio je ovom prilikom program ovog pokreta.

„Osnova našeg programa je uvođenje reda i sistema. Taj osnovni cilj započinje sa onim što se zove transparentnost. Transparentnost u radu gradskih organa, preduzeća, javnih službenika, a to znači objavljivanje svih ugovora, sve treba da bude dostupno. Jedino tako možemo da sprečimo korupciju“, rekao je Miladinović.

 

Oznake

Komentar

Klikni ovde da postaviš komentar

  • Aleksandre Miladinovicu ostavi se politicke demagogije,povedi racuna da svojom koordinacijom pokretu “Dosta je bilo” obezbedis mesto u skupstini grada Zajecara tog 23 aprila. Radom iz skupstinske klupe nemoj da zamaras narod u nepravilnostima rada gradake vlade, javnih preduzeca i pojedinaca koji svojim cinjenjem svesno zaobilaze ili nepostuju slovo zakona,vec sa svojim saradnikom iz pravnog tima presavijes tabak i pokrenes krivicni postupak. ZAKON svojim delovanjem sprovodi PRAVDU,ali mu je PRIMARNI zadatak da svojim delovanjem spreci NEPRAVDU. Zajecar je malo mesto gotovo da se svi poznajete i taj problem iz “skolske klupe” mogu da razumem .Dovedite nekoga sa strane koji nema sentimentalan generacijski problem.

    DOSTA JE BILO lutanja i trazenja, ili jesi ili nisi !