Beograd Politika Saopštenje

Poziv Aleksandru Šapiću da se izjasni da li će u koaliciju sa SNS-om

Predsednik Gradske opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić ušao je pre desetak dana, uz svesrdnu pomoć medija pod Vučićevom kontrolom i gostovanje na Pinku, u kampanju za gradonačelnika Beograda. I sve bi to bilo regularno, samo još jedan kandidat vlasti spreman da se bori sa svoj deo kolača, da predsednik novobeogradske opštine ne igra na “Ničićevu kartu” i svesrdno se trudi da se predstavi kao opozicija. Pozivamo Aleksandra Šapića da ne obmanjuje Beograđane i da otvoreno kaže da li će ući u koaliciju sa SNS posle izbora za Skupštinu grada Beograda.

Šef odborničke grupe DJB u Skupštini GO Novi Beograd Dimitrije Majkić pozvao je bar desetak puta na Tviteru Aleksandra Šapića da otvoreno kaže da neće u koaliciju sa SNS. Šapić odgovor vrlo glasno izbegava iako je u pitanju osnovno pitanje, minimum koji kandidati duguju biračima je da se izjasne da li će sarađivati sa onima koji ruše noću u Savamali i Zemun Polju, a prave se nevešti kad treba srušiti nelegalne vikendice i zgrade ljudi iz vlasti.

Zanimljivo je da se Aleksandar Šapić potrudio oko svog opozicionog imidža ulazeći u svađu sa gradskim menadžerom Goranom Vesićem upravo oko pitanja rušenja nelegalnih objekata i izjavom da on nije “fantom iz Savamale”. Šapić ostavlja utisak da je u opoziciji, ali kad se od njega traži da otvoreno kaže da li će u koaliciju sa “fantomom iz Savamale”, ostajemo bez odgovora. Otkako je na čelu opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić sarađuje sa svim “fantomima” koji su najdirektnije finansijski pomagali rad njegove privatne plivačke škole, a sve pod velom besplatnih programa za decu tokom raspusta. O mnogim malverzacijama, otpuštanjima i zapošljavanjima u opštini, nameštanju javnog tendera i ličnom reklamiranju na račun opštinskog budžeta DJB je pisao i obaveštavao javnost. Nećemo dozvoliti da se Aleksandar Šapić sad podmetne Beograđanima kao SNS-ovo kukavičije jaje.

Nakon lokalnih izbora 2016. godine Aleksandar Šapić je odbio da prihvati crvene linije politike DJB koje zabranjuju partijsko zapošljavanje, burazersku ekonomiju i nameštene tendere i odabrao koaliciju sa Šešeljevim radikalima. Kao i najbolji SNS-ovi kadrovi, Nebojša iz Beograda ili Siniša Mali, i Šapić je plagirao doktorat. Građane pokušava da kupi njihovim parama, baš kao i SNS, pri čemu SNS kupuje brašnom, šećerom i uljem, a Šapić besplatnim izletima. Šapići i SNS su najbolji primeri partijskih parazita koji ubijaju Beograd i celu Srbiju.

Građani Zaječara bili su obmanuti kada su, glasajući za Boška Ničića, mislili da glasaju za opoziciju SNS-u Aleksandra Vučića. Jer, Ničić ih je obmanuo ušavši u koaliciju sa SNS-om. Aleksandar Šapić hoće da odigra istu ulogu u Beogradu na narednim izborima, da građani pomisle da je opozicija “fantomu iz Savamale”. Dosta je bilo nikada neće sarađivati sa onima koji su u otvorenoj ili prikrivenoj koaliciji sa SNS. I nemamo problem da to jasno i glasno kažemo. Šta je problem Aleksandru Šapiću?

Povezani tekstovi

Dr Šapić razvija privatni biznis preko leđa dece

Mangupska posla: još jedan namešten tender dr Šapića

Novogodišnja zabava ili bežanje od stvarnosti

Partijsko zapošljavanje Aleksandra Šapića

Odbijena saradnja sa Šapićem

Šapić sa radikalima vodi Novi Beograd

Šapićevo zapošljavanje u opštini Novi Beograd

Varljivo Šapićevo leto 2015.

Najmnogoljudnija opština Srbije – preskupi bilbord Aleksandra Šapića

Koliko nas koštaju "besplatni" programi opštine Novi Beograd?

Šapić razradio lični marketing o trošku opštinskog budžeta

Zahtevamo ostavku predsednika opštine Novi Beograd i objavljivanje doktorata svih javnih funkcionera

Dosta je bilo

Komentari

Klikni ovde da postaviš komentar

  • Ovaj Šapić je gostovao u emisiji “Dobar – loš – zao” i pokazao se da je “Vučićev – Ološ”, kao i onaj Boško Ničić iz Zaječara.
    Vučić obožava takve likove i voda ih na lancu i koristi iste da ujedaju po potrebi za AV. Neki su ucjenjeni, neke kupi, a možda su neki baš glupi i ujedaju po nalogu AV džabe. Šapiću da li ti je diploma sporna ili šta je u pitanju, da postaješ pudlica od AV. nismo zaboravili tvoje sposobnosti u bazenu reprezentacije, ali u politici si sve to zamaglio. Postao si kao Drašković Vuk, pisac pudlica Tita, Miloševića, NATO i AV. Samo što je Vuk mudriji i postao milioner punih džepova, ratovo nikada i ispao najveća žrtva ratova u kojim je zaradio. Čak do te mjere je pervezan, da njegova supruga Danica radi za najjaču rusku firmu NIS, a Vuk za NATO integracije. Zaista smo glupi STRAŠNO – gdje je DNO narode….

  • Čini mi se da se on već izjasnio u “Dobar,loš,zao”-prihvatljivi su svi,ukoliko je on glavni.Ruka ruku mije…
    Čedica treba da odradi ovo što je odradio Čanak na predsedničkim i još da glumi opoziciju.I tu je naravno
    dobri stari Šešelj da uskoči koliko može

  • On se nikada neće izjasniti, ali svi i pored toga znamo da je Vučićev čovek. Zato što je on takva “moralna gromada” da će biti svačiji čovek samo ako mu se to isplati.