VIDEO Govor Poljoprivreda Skupština

Radulović: Politika Vlade je da poklanja državno poljiprivredno zemljište stranim kompanijama

Saša Radulović

Rođen 1965. godine. Odrastao u Sarajevu gde završio osnovnu i srednju školu i Elektrotehnički fakultet 1989. godine, smer automatika i elektronika. Nakon diplomiranja dobio je posao u Simensu u Nemačkoj gde je radio na nuklearnim elektranama. Karijeru je 1993. nastavio u Kanadi i SAD gde je bio je aktivni učesnik buma Silicijumske doline. U Srbiju se vratio 2005. godine.

Sa Vericom Barać i Miroslavom Milenović borio se protiv korupcije i radio na slučajevima 24 pljačkaške privatizacije. Bio je finansijski ekspert tužilaštva za stečaj i berzu, držao treninge za tužioce i policijske inspektore za privredni kriminal. Pet meseci bio je ministar privrede u Vladi Srbije i za to vreme sprečio pljačku braćeVučić, Siniše Malog, Mlađana Dinkića, koji su nastavili tamo gde je Tadićeva vlast stala.

Uverio se da je Aleksandar Vučić centar korupcije, izašao iz Vlade i sa saradnicima osnovao pokret “Dosta je bilo” čiji je cilj da pobedi i uvede sistem, pravnu državu jakih institucija i slobodnih medija, zaustavi partijsko zapošljavanje, uvede transparentnost i čiste račune.

Saša Radulović je dokazano najveći borac protiv režima Aleksandra Vučića i partokratije koja ubija Srbiju. Ako Aleksandar Vučić nekoga ne sme da pogleda u oči, onda je to Saša Radulović. Sprečio ga je u pljački tada, sprečiće ga u pljački i sada.

Komentari

Klikni ovde da postaviš komentar

 • Tri dana vladajuca koalicija na celu sa SNS-om pokusava narod da ubedi da je predlozenim setom zakona onemogucila prodaju i poklanjanje zemlje strancima.A sta je uradila-Sasa je sve rekao u ova 2 minuta,gubljenje vremena je gledanje bilo cega u ta tri dana u Skupstini osim ovih Sasinih 2 minuta,zato i nema komentara na tekstove sa ovom temom,Sasa je sve rekao.Otezala je vlasnistvo malim stranim entuzijastima,nekom bracnom paru koji je kupio par hektara i odlucio da proizvodi organsku hranu u Srbiji,
  a s druge strane nastavlja sa politikom koju jedino konstantno i uspesno spovodi “pretvaranje Srbije u zemlju jeftine radne snage,
  u kojoj njeni gradjani nece biti vlasnici poljoprivrednih gazdinstava,nego nadnicari kod velikih stranih investitora i domacih tajkuna”.
  Tako je i u svim ostalim oblastima-ne mozes ti da budes gazda,nadnicenje za male pare u najboljem slucaju sa SNS-om na vlasti tvoja je buducnost,spremaj se polako.
  Da li to nasi poljoprivrednici znaju?I ako znaju,da li misle da svojim angazovanjem mogu nesto promeniti?Mislim da je na oba pitanja odgovor ne.Na televiziji i radiju se ne mozes informisati,novine nema se sta procitati,katastrofa, ne znam koje su mogucnosti za pokretanje nekih jeftinih dobrih dnevnih novina u kojima bi se narod mogao informisati-verovatno je i skupo i vlast bi sve uradila da onemoguci njihovo osnivanje i distribuciju, ali mozda bi se na tom planu udruzivanjem sa ostalom opozicijom nesto moglo uraditi

  • Da se nadovežem na svoj prethodni komentar-tanke novinice,ali dobre.
   Toliki pošteni novinari su ostali bez posla ili su u nemilosti te im se na razne načine onemogućava da valjano obavljaju svoj posao.
   U tim novinama bar dva puta nedeljno intervjui Olje Bećković,objavljuju se svakodnevno vaša saopštenja i saopštenja drugih opozicionih stanaka.Bar Beograd da pokrijete do beogradskih izbora.
   Bitno je da izgurate početak, navući ćete građane da vas kupuju,a onda možete da pozoveti na donacije,donirali bi ljudi