Izvor: N1
Војводина Саопштењe Унутрашњи послови

Захтевамо да се пронађу налогодавци и извршиоци паљења аутомобила узбуњивача

Узбуњивачу Зорану Пандурову, који је указао на корупцију у новосадској Комуналној инспекцији, у ноћи између уторка и среде запаљен је аутомобил испред његовог стана. Аутомобил је потпуно изгорео, а након обављеног увиђања утврђено је да је пожар подметнут.

Доста је било најоштрије осуђује налогодавце и извршиоце дела паљења аутомобила узбуњивача Зорана Пандурова. Ово је нови у низу покушаја да се застраше сви који нису саучесници у режимском криминалу коме сведочимо годинама. Удар на људе који су бескомпромисни чувари својих професија и закона показује да неко има интерес да се на бескрупулозан начин бори за чувања позиција и незаконито стечених положаја и богатстава.

Захтевамо од полиције и тужилаштва да у најкраћем року пронађу све кривце и истовремено обезбеде пуну сигурност оштећеном и његовој породици, како би смо, макар мало успорили претварање нашег друштва у Дивљи запад.

Зоран Пандуров је открио коруптивне радње Владимира Балабана, начелника Управе за инспекцијске послове у Новом Саду, и његовог заменика Дејана Шијака, због чега су они смењени у јулу ове године. Апелациони суд у Новом Саду је донео правоснажну пресуду, а Пандуров сматра да је управо његова улога у разоткривању корупције разлог за паљење аутомобила и да је више него сигуран да су то урадили они људи и организације које су биле погођене узбуњивањем и који су претрпели последице пресуде.

 

Доста је било

Доста је било

Коментар

Кликни овде да поставиш коментар

  • DJB bi morao da stane uz Z.Pandurova i ljude koji su ugrozeni zbog borbe za pravdu,a nasta nas sve sam DJB poziva,na borbu protiv uzurpatora javnih funkcija,tj.kriminalaca.Ne samo saopstenjem vec pravno i konkretno,u svakom smislu.Zastitimo coveka i njegovu porodicu.