Државна управа Источна Србија

Зајечарци лете у небо

Одговорна градска власт какву има Зајечар на челу са нашим „препоштеним“ градоначелником и његовом свитом одлучила је да обезбеди Зајечарцима до краја године нешто што је Зајечару неопходно, нешто без чега ни један озбиљан град не би требало да постоји.

Заправо, Зајечарци ће добити последње чудо технике, а то је ДРОН, да, добро сте прочитали, није грешка, у богатом граду какав је наш свега има у изобиљу, само је остало да се купи дрон.

За оне који можда не знају, ДРОН је врста летелице без пилота, малих димензија и тежине до 10 килограма, која носи камеру и пре свега се користи у истраживачке и забавне сврхе. У последње време све чешће имамо прилику да читамо о њима, а ускоро ћемо моћи и да их видимо и у ваздушном простору Зајечара.

Чудно јесте да је Зајечару уопште неопходан дрон, али посебно је чудно то што је градска власт спремна да издвоји чак 600.000,00 динара за набавку ове справе, знајући да је већина дронова прилично високог квалитета доступна на тржишту за тек неколико стотина евра.

Градска власт је одлучна да потроши велики новац на дрон који десетоструко мање вреди, а и није да нам је неопходан, али ништа нас не изненађује од овакве власти и једва чекамо да видимо коју фирму наш градоначелник части парама Зајечараца или коме одужује дуг.

Са оваквом булументом на челу града, остало нам је само да се сликамо и то овога пута из ваздуха.

 

Градски одбор „Доста је Било“ Зајечар

ДЈБ Зајечар

ДЈБ Зајечар

Коментариши

Кликни овде да поставиш коментар