Državna uprava Istočna Srbija

Zaječarci lete u nebo

Odgovorna gradska vlast kakvu ima Zaječar na čelu sa našim „prepoštenim“ gradonačelnikom i njegovom svitom odlučila je da obezbedi Zaječarcima do kraja godine nešto što je Zaječaru neophodno, nešto bez čega ni jedan ozbiljan grad ne bi trebalo da postoji.

Zapravo, Zaječarci će dobiti poslednje čudo tehnike, a to je DRON, da, dobro ste pročitali, nije greška, u bogatom gradu kakav je naš svega ima u izobilju, samo je ostalo da se kupi dron.

Za one koji možda ne znaju, DRON je vrsta letelice bez pilota, malih dimenzija i težine do 10 kilograma, koja nosi kameru i pre svega se koristi u istraživačke i zabavne svrhe. U poslednje vreme sve češće imamo priliku da čitamo o njima, a uskoro ćemo moći i da ih vidimo i u vazdušnom prostoru Zaječara.

Čudno jeste da je Zaječaru uopšte neophodan dron, ali posebno je čudno to što je gradska vlast spremna da izdvoji čak 600.000,00 dinara za nabavku ove sprave, znajući da je većina dronova prilično visokog kvaliteta dostupna na tržištu za tek nekoliko stotina evra.

Gradska vlast je odlučna da potroši veliki novac na dron koji desetostruko manje vredi, a i nije da nam je neophodan, ali ništa nas ne iznenađuje od ovakve vlasti i jedva čekamo da vidimo koju firmu naš gradonačelnik časti parama Zaječaraca ili kome odužuje dug.

Sa ovakvom bulumentom na čelu grada, ostalo nam je samo da se slikamo i to ovoga puta iz vazduha.

 

Gradski odbor „Dosta je Bilo“ Zaječar

Komentariši

Klikni ovde da postaviš komentar