VIDEO Скупштина

Владимир Ђурић – Зашто смо бојкотовали данашњу седницу

Посланичка група Доста је било одлучила је да бојкотује данашњу седницу скупштине како би скренула пажњу медија и јавности на крајње дечије и злонамерно понашање председнице скупштине Маје Гојковић која је ову седницу заказала по деловодном печату 24 сат и један минут пре њеног почетка, а по евиденцији Е-парламента недовољно благовремено јер је сазив евидентиран у Е-парламенту јуче након 10 часова, а на календару веб сајта Е-парламента је сазив евидентиран негде око 10:45 о чему смо ми у нашој посланичког групи уредно добили СМС обавештења.

Циљ оваквог поступања председнице народне скупштине је сасвим извесно да онемогући опозицију да поднесе предлоге за измене и допуне дневног реда. Ово није први пут да Маја Гојковић користи овакве незреле смицалице којима вређа достојанство скупштине и ми смо се на бојкотовање данашње седнице одлучили у нади да ћемо допринети да медији и јавност примете ово обесмишљавање које председница чини и да ћете о томе обавестити грађане.

Позив за бојкот је упућен и осталим посланичким групама, а током постављања посланичких питања, покушао сам да и у самој сали упутим овај позив, но председавајући Арсић ме је прекинуо и пре него што ми је предвиђених 5 минута прошло.

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

  • Bojkot rada na poslednjoj sednici Skupštine je jedan najboljih poteza Pokreta DJB u zadnje vreme. Kada bi cela opozicija bojkotovala rad Srpskog parlamenta to bi bilo vredno svake pažnje. Van svakog smisla je biti deo rijalitija na najnižim nivoima koliko god to značilo, jer je teško izdići se iznad toga. Tada bi opozicija bila stvarno ozbiljna.