Vojvodina Saopštenje

Potop naprednjaka u Kikindi

Najnovija afera u vezi sa revizorskim izveštajem analize budžeta Grada Kikinde u 2016. godini dobro je prodrmala kikindsku vlast. Nebrojene nepravilnosti, koje je revizor pronašao, pokazale su pravu sliku (ne)rada lokalne samouprave. To je bio još samo jedan pokazatelj da su se predhodne tvrdnje pokreta Dosta je bilo u vezi sa katastrofalnim rezultatima SNS-a, pokazale kao tačne. Vlast je potvrdila da je bahata i nestručna, jer je na rukovodeće položaje postavljala partijske poslušnike, a ne lica koja treba da imaju određene kvalifikacije i radno iskustvo za obavljanje poslova od opšteg interesa.

Nigde konkursa, tendera i transparentnosti. Novac građana se odlivao kojekuda, a najčešće je završavao u džepovima onih, koji su ih na ta mesta postavljali. A sada muk, ćute i sležu ramenima. Prave se kao da ne znaju šta se dešavalo, kažu ispravićemo greške, popravićemo stanje.

Ne gospodo, VI ćete da odete. Dokazali ste da ništa ne umete, osim da činite nezakonitosti. Ne umete da vodite grad u interesu građana, već samo za sebe. Ako državni organi jednog dana pokrenu istragu u vezi sa ovakvim izveštajem, moraćete da odgovorite na sva pitanja i sve zloupotrebe koje ste činili.

Tri meseca je prošlo od kako VAM je Pokret Dosta je bilo postavio pitanja:
Ko vam je dao novac za donacije? Ko je naložio da se uplaćuje 40.000 dinara? Ko su lica koja su raspolagala ovolikim novcem u Kikindi?
Ćutite i dalje, a ćutanje je znak odobravanja. Niko ne sme da nam odgovori, jer su svi ucenjeni. Zavisi im bedna egzistencija od SNS-a. Po vama, svi su oni namireni i sad moraju da ćute.
MI NEĆEMO ĆUTATI!

Gradonačelnik, posle svega, jedva čeka da se skloni i vrati u Beograd, da prekine ovu agoniju. Grad je vodio po diktatu, kao ispostavu Beogradske centrale SNS-a, a ne kao naš sugrađanin.

Čovek iz senke Milenko Jovanov ne bira sredstva da ospe paljbu po opoziciji. Najnoviji tvit – biser ovog čoveka odnosio se na „protivprirodni blud“ novonastale koalicije DJB- Dveri. Koalicija je sklopljena na temelju načela DJB-a i mi nismo izneverili naše birače. Vlast se očigledno najstrašnije uplašila ujedinjenja.

Smatramo da je veći protivprirodni blud načinio lično Milenko „Preletačević – CRNI“ koji je iz izrazito antievropske stranke DSS-a, kad je tamo izgubio tlo pod nogama, napravio salto mortale i udomio se u proevropskiom SNS-u. To mu nije bilo dovoljno, već je kod naprednjaka isplivao kao čovek čije izjave prevazilaze granice dečije mašte. Ne zaboravimo činjenicu, da ga predsednik zbog „ovakvih bisera“ često pohvali i ne propušta da ga poredi sa njim iz mlađih dana.

Da podsetimo javnost da je devedesetih, sadašnji predsednik (dok je bio mlad) bio jedan od političara koji je ovu zemlju doveo do sankcija, ratova, inflacije, dna…

Zato dragi sugrađani, ako vam je stalo do vraćanja u devedesete, verujte tvitovima Milenka Preletačevića Crnog.

MI NEĆEMO ODUSTATI

Pokret Dosta je bilo Kikinda

Oznake

DJB Kikinda

Komentariši

Klikni ovde da postaviš komentar