Београд Медији

Ниједна телевизија не жели да организује тв дуел Радуловић – Шапић

Ниједна од четири телевизије којима смо упутили јавни позив да организују ТВ дуел уживо председника Доста је било Саше Радуловића и председника општине Нови Београд Александра, не жели да сними ову емисију.

ТВ Прва и ТВ О2  нису у могућности да организују  уживо дуел, рекла нам је 25. фебруара увече, у телефонском разговору, директорка информативног програма Маја Ћорац Нинковић.

Главни и одговорни уредник информативног програма ТВ Н1 Југослав Ћосић је у мејлу одговорио: ” Радо ћемо ту могућност понудити господину Саши Радуловићу и Александру Шапићу, одмах након завршетка избора”.

Више пута смо покушали телефоном да ступимо у контакт и са главним и одговорним уредником информативног програма РТС Ненадом Стефановићем, али безуспешно. До данашњег дана нисмо добили одговор ни на допис и јавни позив.

Подсећамо, Доста је било је 21. фебруара упутио допис Јавној медијској установи РТС, ТВ Н1, ТВ Прва и ТВ О2 у којем тражи од ових телевизија да организују дуел Радуловића и Шапића у што краћем року, због великог интересовања јавности. Тема дуела су предстојећи београдски избори.

 

Доста је било

Доста је било

Коментар

Кликни овде да поставиш коментар

  • I Radulovic i Sapic su naseli na provokacije SNS novinarke sa TV Prva u debati gde je ucestvovao i Antic. Apsolutno nije trebalo da ulaze u licnu raspravu jer emisija nije bila TV duel vec predstavljanje stranaka. Mogli su da je izignorisu odnosno zatraze direktno suceljavanje, a onda opale po naprednjacima. U sustini nema niceg loseg u suprotstavljanju argumenata i u raspravi, ali sada se ove izjave vade iz konteksta i recikliraju na drugim televizijama da bi se diskreditovala oba sagovornika. To deluje kao da ima neku ‘tezinu’ kada je medijski prostor do te mere zatvoren da bilo kakva javna rasprava ni ne postoji.