Beograd Mediji

Nijedna televizija ne želi da organizuje tv duel Radulović – Šapić

Nijedna od četiri televizije kojima smo uputili javni poziv da organizuju TV duel uživo predsednika Dosta je bilo Saše Radulovića i predsednika opštine Novi Beograd Aleksandra, ne želi da snimi ovu emisiju.

TV Prva i TV O2  nisu u mogućnosti da organizuju  uživo duel, rekla nam je 25. februara uveče, u telefonskom razgovoru, direktorka informativnog programa Maja Ćorac Ninković.

Glavni i odgovorni urednik informativnog programa TV N1 Jugoslav Ćosić je u mejlu odgovorio: ” Rado ćemo tu mogućnost ponuditi gospodinu Saši Raduloviću i Aleksandru Šapiću, odmah nakon završetka izbora”.

Više puta smo pokušali telefonom da stupimo u kontakt i sa glavnim i odgovornim urednikom informativnog programa RTS Nenadom Stefanovićem, ali bezuspešno. Do današnjeg dana nismo dobili odgovor ni na dopis i javni poziv.

Podsećamo, Dosta je bilo je 21. februara uputio dopis Javnoj medijskoj ustanovi RTS, TV N1, TV Prva i TV O2 u kojem traži od ovih televizija da organizuju duel Radulovića i Šapića u što kraćem roku, zbog velikog interesovanja javnosti. Tema duela su predstojeći beogradski izbori.

 

Komentar

Klikni ovde da postaviš komentar

  • I Radulovic i Sapic su naseli na provokacije SNS novinarke sa TV Prva u debati gde je ucestvovao i Antic. Apsolutno nije trebalo da ulaze u licnu raspravu jer emisija nije bila TV duel vec predstavljanje stranaka. Mogli su da je izignorisu odnosno zatraze direktno suceljavanje, a onda opale po naprednjacima. U sustini nema niceg loseg u suprotstavljanju argumenata i u raspravi, ali sada se ove izjave vade iz konteksta i recikliraju na drugim televizijama da bi se diskreditovala oba sagovornika. To deluje kao da ima neku ‘tezinu’ kada je medijski prostor do te mere zatvoren da bilo kakva javna rasprava ni ne postoji.