Događaj Najava Saopštenje

Poslednji pozdrav demokratiji ispred konzulata ambasade Nemačke

Autokratski režimi na Balkanu, uz punu podršku EU i pod upravom Nemačke, u potpunosti su ugušili demokratiju i kompromitovali osnovne evropske vrednosti, izazivajući egzodus stanovništva koje za sebe i svoje porodice u otadžbini više ne vide nikakvu perspektivu. Reke ljudi odlivaju se u Nemačku, državu koja dominira EU i čiji visoki zvaničnici godinama urušavanje i smrt demokratije u našoj državi ocenjuju kao “napredak Srbije”.

Prosto je neshvatljiva doslednost kojom države članice EU, a posebno Nemačka, nisu samo propustile da zaštite demokratiju u Srbiji, već su umesto toga otvoreno podržavale i promovisale autokratski režim koji je demokratiju ukinuo. Nijedna država članica EU u sopstvenoj zemlji nikad ne bi dozvolila bilo šta od onoga što smatra – dobrim pravcem za Srbiju.

Okupimo se u subotu, 16. marta u 17.30 sati ispred konzulata ambasade Nemačke u Kneza Miloša 75 u Beogradu, odakle mladost Srbije napušta zemlju po dobijanju radne vize, kako bismo minutom ćutanja odali počast paloj demokratiji i evropskim vrednostima koji su na večna lovišta otišli zahvaljujući licemernim interesima vladajuće birokratije u Nemačkoj i celoj EU, i njihovih bankarskih, globalističkih sponzora, interesa uperenih protiv suverenih država Evrope i njihovih demokratija.

Dosta je bilo

Komentar

Klikni ovde da postaviš komentar

  • Da li je bilo ovog skupa ili ne?
    Nema izveštaja o tome, kao i o najavljenom skupu ispred Belgijske ambasade, pre toga?
    Dajte i neku informaciju kako napreduje sudjenje protiv Dojče Vele, ipak to nije srpsko pravosuđe da se razvlači godinama.
    Umesto da bude sve više informacija, deluje kao da ih je sve manje, na jedinom mestu gde DJB može i treba da detaljno informiše građane o svom delovanju.