VIDEO Изјава Косово и Метохија

(Видео) Хана Адровић за RT: Србија мења тон према Косову и Метохији

“Хапшења РОСУ треба анализирати у светлу расправе о Косову и Метохији у Скупштини Србије. Сматрам да су мале шансе да Србија донесе нову политику или резолуцију о КиМ на крају тог посебног заседања. У српском парламенту нема демократске расправе.

Ова седница је историјска због промене тона у опису српске позиције према КиМ”, рекла је портпаролка ДЈБ Хана Адровић за “RT”.

Доста је било

Коментар

Кликни овде да поставиш коментар

 • Hana,blaga si bila.Nije trebalo da ga zoves “predsednik”, skrnavis tu rec, nego samo Vucic. Covek je izdajnik, sve akcije na Kosovu se izvode u dogovoru srpskih i pristinskih vlasti, tj.Tacija i Haradinaja na jednoj i Vucica i Dacica na drugoj, s tim sto je u ovom trenutku, odgovornost ovog drugo-pomenutog nesto manja, jer je picousti na zalost, sve i svja u Srbiji, kao tovaris Milo u Crnog Gori.
  Trebalo je to da kazes. Da prave zajedno predstavu za narod, jer priprema dovrsetak izdajnickog procesa, koji sprovodi u kontinuitetu od pocetka ucestvovanja u politickom zivotu u Srbiji.Samo sada treba tu izdaju da dovrsi i krunise.
  Ukoliko Eu i Sad starno zele stabilnost na Balkanu, a nisam bas sigurna da zele, jer nije lose uvek imati neko potencijalno zariste u Evropi
  (treba tu i neko oruzje prodavati-eh, taj globalizam:)),nema stabilnosti sa ovima sto su raspalili vatru devedesetih.
  Ucenjeni zlocinci i kriminalci.Sutra da takav prizna Kosovo, tek tada su napravili problem i podigli tenzije.
  Dugo odrziva resenja, koja obezbedjuju prosperitet regiona, pre svega u ekonomskom smislu i u smislu vladavine prava,mogu da ispregovaraju samo drugi pregovaraci, neki koji nemaju putera na glavi i imaju i nesto malo mozga u glavi