VIDEO Изјава

(Видео) Хана Адровић за RT: Србија мења тон према Косову и Метохији

„Хапшења РОСУ треба анализирати у светлу расправе о Косову и Метохији у Скупштини Србије. Сматрам да су мале шансе да Србија донесе нову политику или резолуцију о КиМ на крају тог посебног заседања. У српском парламенту нема демократске расправе.

Ова седница је историјска због промене тона у опису српске позиције према КиМ“, рекла је портпаролка ДЈБ Хана Адровић за „RT“.

Доста је било

Доста је било

1
Оставите коментар

avatar
2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Tanja Recent comment authors
најновији најстарији
Tanja
Гост
Tanja

Hana,blaga si bila.Nije trebalo da ga zoves „predsednik“, skrnavis tu rec, nego samo Vucic. Covek je izdajnik, sve akcije na Kosovu se izvode u dogovoru srpskih i pristinskih vlasti, tj.Tacija i Haradinaja na jednoj i Vucica i Dacica na drugoj, s tim sto je u ovom trenutku, odgovornost ovog drugo-pomenutog nesto manja, jer je picousti na zalost, sve i svja u Srbiji, kao tovaris Milo u Crnog Gori.
Trebalo je to da kazes. Da prave zajedno predstavu za narod, jer priprema dovrsetak izdajnickog procesa, koji sprovodi u kontinuitetu od pocetka ucestvovanja u politickom zivotu u Srbiji.Samo sada treba tu izdaju da dovrsi i krunise.
Ukoliko Eu i Sad starno zele stabilnost na Balkanu, a nisam bas sigurna da zele, jer nije lose uvek imati neko potencijalno zariste u Evropi
(treba tu i neko oruzje prodavati-eh, taj globalizam:)),nema stabilnosti sa ovima sto su raspalili vatru devedesetih.
Ucenjeni zlocinci i kriminalci.Sutra da takav prizna Kosovo, tek tada su napravili problem i podigli tenzije.
Dugo odrziva resenja, koja obezbedjuju prosperitet regiona, pre svega u ekonomskom smislu i u smislu vladavine prava,mogu da ispregovaraju samo drugi pregovaraci, neki koji nemaju putera na glavi i imaju i nesto malo mozga u glavi