Ауторски текст Спољна политика

Историјски говор Трампа у УН

Банкарски глобализам је навећа претња по демократију и слободу целог човечанства. Не постоји већи фашизам од тога.

Трамп је први суверенистички председник САД од Кенедија до данас. Овако није говорио ниједан председник САД-а од кад сам ја жив, а имам 54 године. Ово је историјски говор који сведочи о тектонским геополитичким променама које нам се дешавају пред очима.

Све најважније новинске агениције у западном свету су под контролом банкарског глобализма, сви најважнији медији, новине, телевизије, сви најважнији канали комуникације. То је главни инструмент зла.
Исто важи и за Србију. Сви национални медији. СВИ.

Трамп није пријатељ Србије нити ми пада на памет да се сложим са свим што говори. Али је бољи по интересе Србије и света од свих председника САД-а од Кенедија до данас.

Глупости и блаћење које сви највећи светски медији пуштају против Трампа је прешло у хистерију. Ово важи и за све друге суверенистичке политичаре. Сви су: “расисти, фашисти, будале”. А Клинтонови, Блерови су шта?

Интересантно је да у Србији “N1” предњачи у нападима на Трампа.
За Србију је важно да схвати да су СВЕ светске силе КОЛОНИЈАЛНЕ силе и да се то неће променити без озбира на то ко је на челу. И САД, и УК, и Русија и Кина. Али да јесте важно да ли подржавају суверенизам као политику или су инструменти банкарског глобализма.
Саша Радуловић
оснивач ДЈБ и народни посланик


Прочитајте још и:

Зауставити продају Комерцијалне банке стратешком партнеру
Како је Србија пала у дужничко ропство банкарског картела
Откуд сувереним државама дуг
Зашто ДЈБ толико прича о банкарском глобализму
Ко штампа новац

Доста је било

Коментариши

Кликни овде да поставиш коментар