Autorski tekst Mediji

Svi nacionalni mediji rade za kolonizatora

U Srbiji više ne postoje mediji na nacionalnom nivou. Postoje samo nacionalna propagandna glasila koja guraju nečiju agendu. RTS, Pink, Informer, Alo, Kurir, Srpski Telegraf su jedna strana te medalje, N1, Danas, NIN, Vreme … druga. Zajedničko im je: “EU nema alternativu”.

Kada sam 2016. rekao da Pink, Studio B, Informer nisu mediji i da tamo ne rade novinari, već propagandna glasila vlasti, napala me i cela druga Srbija. Suština je da se oni ne bave objektivnim izveštavanjem javnosti, već propagandom i usmeravanjem biračkog tela ka jednoj opciji.

N1 je globalistički medij koji pripada grupi globalističkih medija na čelu sa CNN-om koji promoviše globalističku agendu. Napadaju sve suvereniste u svetu. U stopu ih prate Danas i drugi mediji “EU nema alternativu” Srbije.

Globalisti podržavaju Vučića.

Dok su Pink, Informer i drugi propagandisti vlasti usmereni ka oblikovanju mišljena većinskog biračkog tela, isto tako N1, Danas i drugi se bave usmeravanje mišljenja opozicionog biračkog tela i tako pokušavaju da skroje opozicionu političku scenu po potrebi globalista.

Druga Srbija ne podnosi da joj se kažu činjenice u lice i da je sigurno ključni argument protiv tih činjenica nešto u vezi sa ravnom pločom. DJB je sa drugom Srbijom, njenim NVO i njenim medijima raskrstio. Pokušali su da nas ubiju. Nisu uspeli. Njihovi napadi više nemaju snagu.

U osnovi kontrole SVIH nacionalnih medija u Srbiji je očuvanje kolonizacione uprave i kolonijalnog statusa Srbije. Ta uprava je Vučić. Što pre to shvatimo, to ćemo se pre dekolonizovati. Mediji su u vlasništvu kolonizatora i ključ trovanja celog čovečanstva.

DJB će dekolonizovati Srbiju i od nje ponovo napraviti suverenu zemlju koja radi u interesu svojih građana i u kojoj se lepo i rado živi.

Saša Radulović

predsednik DJB
narodni poslanik

Dosta je bilo

Komentariši

Klikni ovde da postaviš komentar