Autorski tekst Spoljna politika

Danas je zvanično početak kraja EU

EU je projekat bankarskog globalizma. Evropi je potreban drugačiji projekat, projekat saradnje suverenih država.

EU se pretvorio u grobnicu „evropskih vrednosti“ i poligon za dominaciju Nemačke. Pod plaštom EU, Nemačka politika je uspešno uspela da porobi sve zemlje Balkana i pretvori ih u izvor jeftine radne snage za svoju industriju.

Političke elite, i vlast i opozicija, neki svesno, neki nesvesno, već gotovo 20 godina sprovode nemačku politiku i štite njihove interese. Kao sa Grujevskim i Zajevom, opozicija se nada da će Berlin pustiti Vučića niz vodu i odabrati njih da nastave da sprovode istu politiku.

Unutar EU, jedina sila koja se bavi Balkanom je Nemačka. Nemačka imperijalna politika na Balkanu je sakrivena iza parole „EU nema alternativu“. Pod tom parolom je uništena Srbija i ceo Balkan i pretvoreni u koloniju jeftine radne snage.

Kada nestane EU, na njenim ruševinama ostaće samo ogoljena Nemačka politika. Možda će tada građanistima u Srbiji postati jasno da su verujući u NVO koje finansira Nemačka, u stvari promovisali propast i porobljavanje sopstvene zemlje.
A možda ni tada. Možda će, kao i sa komunizmom, pričati kako je ideja bila odlična, ali je realizacija bila loša.

U svakom slučaju, Bregzit, rast suverenizma u Evropi i pad EU je u najdubljem interesu Srbije i njenih građana. Italija je sledeća.

Saša Radulović
Narodni poslanik i predsednik DJB

Dosta je bilo

Dosta je bilo

Komentariši

Klikni ovde da postaviš komentar