VIDEO

(Video) DJB upozorava vlast da se ne igra sa 24-oročasovnim policijskim časom

U novoj akciji zastrašivanja građana vlast najavljuje zatvaranja cele Srbije u 24-časovnom kućnom pritvoru. DJB upozorava vlast da se ne igra sa ovakvom ludačkom merom čija cena bi bila i životi građana i uništenje kompletne privrede. „Lek“ koji vlast zastrašivanjem i širenjem panike nameće ostaviće gore posledice po stanovništvo Srbije nego što je to bolest protiv koje se tim „lekom“, navodno, bori.

Ova mera bi predstavljala samo još jednu u nizu potpuno neprimerenih reakcija vlasti na epidemiju koronavirusa, nakon što je prethodno suspendovala Skupštinu, preuzela nadležnosti Skupštine i protivustavno joj oduzela mogućnost da kontroliše ukidanje prava i sloboda građana Srbije. DJB upozorava vlast da se ne igra diktature i ne zatvara Srbiju pod plaštom borbe protiv koronavirusa, već da hitno vrati funcionisanje države u ustavne okvire.

Sada je već potpuno jasno da je histerija i panika koju je vlast podigla oko opasnosti od virusa potpuno neosnovana, te da joj je podizanje nivoa panike potrebno da bi prikrila kršenje Ustava i fijasko oko izbora raspisanih u vreme kada je već bilo zaraženih u Srbiji.

Pogledajte današnje obraćanje naciji u Skupštini Srbije narodnih poslanika Dosta je bilo.

Dosta je bilo

Komentariši

Klikni ovde da postaviš komentar