VIDEO

(Видео) Катастрофалне мере власти уништиће домаћу привреду

Јасно је да коронавирус може да буде опасан по старије и хронично болесне грађане које треба заштитити најбоље могуће, али је за све друге ово вирус сличан оном сезонском, кажу стручњаци. Хистерију стварају квази-стручњаци и продавци фармацеутских производа који сада имају и задатак да плаше људе, дижу панику и најављују смрт.

Хистерију користи и председник СНС-а, да закључа грађане у куће, да суспендује Скупштину, најгрубље прекрши Устав и изврши државни удар.

И док све скупштине на свету нормално функционишу, грађани по препоруци шетају уз одређену дистанцу да би тако јачали свој имунитет, наша власт и квази-стручњаци који им у томе помажу, свакодневно плаше грађане путем конференција за медије Италијом као да тамо људи падају мртви на сваком кораку, доносе лоше и непотребне мере забране кретања и по 40 сати непрекидно.

Шта ће бити са домаћом привредом, не банкама и страним корпорацијама које послују у Србији, него малим приватним породичним фирмама, пољопривредницима који своју робу сада не могу да продају? Уколико се овако настави, домаћа привреда у Србији ће нестати.

ДЈБ је више пута обавештавао надлежне институције о кршењу Устава и убијању демократије, а о овоме се огласила једино Адвокатска комора Србије и још пет народних посланика. Уставни суд, 242 народна посланика, вајне невладине организације које се као боре за људска права и друге институције, гласно ћуте и ништа не предузимају да се ово срамотно кршење Устава једном и заувек прекине.

Погледајте данашње дневно обраћање народних посланика ДЈБ из Дома Народне скупштине.