VIDEO

(Video) Katastrofalne mere vlasti uništiće domaću privredu

Jasno je da koronavirus može da bude opasan po starije i hronično bolesne građane koje treba zaštititi najbolje moguće, ali je za sve druge ovo virus sličan onom sezonskom, kažu stručnjaci. Histeriju stvaraju kvazi-stručnjaci i prodavci farmaceutskih proizvoda koji sada imaju i zadatak da plaše ljude, dižu paniku i najavljuju smrt.

Histeriju koristi i predsednik SNS-a, da zaključa građane u kuće, da suspenduje Skupštinu, najgrublje prekrši Ustav i izvrši državni udar.

I dok sve skupštine na svetu normalno funkcionišu, građani po preporuci šetaju uz određenu distancu da bi tako jačali svoj imunitet, naša vlast i kvazi-stručnjaci koji im u tome pomažu, svakodnevno plaše građane putem konferencija za medije Italijom kao da tamo ljudi padaju mrtvi na svakom koraku, donose loše i nepotrebne mere zabrane kretanja i po 40 sati neprekidno.

Šta će biti sa domaćom privredom, ne bankama i stranim korporacijama koje posluju u Srbiji, nego malim privatnim porodičnim firmama, poljoprivrednicima koji svoju robu sada ne mogu da prodaju? Ukoliko se ovako nastavi, domaća privreda u Srbiji će nestati.

DJB je više puta obaveštavao nadležne institucije o kršenju Ustava i ubijanju demokratije, a o ovome se oglasila jedino Advokatska komora Srbije i još pet narodnih poslanika. Ustavni sud, 242 narodna poslanika, vajne nevladine organizacije koje se kao bore za ljudska prava i druge institucije, glasno ćute i ništa ne preduzimaju da se ovo sramotno kršenje Ustava jednom i zauvek prekine.

Pogledajte današnje dnevno obraćanje narodnih poslanika DJB iz Doma Narodne skupštine.

Dosta je bilo

Komentariši

Klikni ovde da postaviš komentar