VIDEO

(Видео) Последњи позив посланицима: Устав је црвена линија преко које опозиција не сме да пређе

Народни посланици #ДЈБ упутили су данас последњи позив осталим посланицима да се узму у памет, да дођу у Народну скупштину и крену да раде свој посао на који су се заклетвом обавезали – да штите уставни поредак државе Србије.

Ми смо упутили тај позив не само народним посланицима и власти и опозиције, већ и лидерима опозиционих странака.

Убрзо након противуставног проглашења ванредног стања, постало је јасно да власт ванредно стање злоупотребљава за паушално укидање људских права и слободе грађанима Србије. Зато смо опет позвали посланике 30. марта да хитно потпишу захтев за сазивање хитне седнице Народне скупштине како бисмо државу вратили у уставни оквир и како би све одлуке које се доносе током ванредног стања имале парламентарну контролу.

242 посланика оћутало је и овај позив.

Данас нас председник СНС-а понижава 60-часовним полицијским часом, иживљава се над грађанима као ниједна власт у Европи, зато ДЈБ упућује последњи позив свим народним посланицима, али и опозиционим лидерима, да дигну свој глас од лаганог проклизавања Србије у диктатуру и да стану у одбрану уставног поретка како би се Србија вратила у уставни оквир.

Нема прихватљивог оправдања за ћутање на укидање уставног поретка у земљи. Ћутање је саучесништво у издаји државе.

Доста је било

Коментар

Кликни овде да поставиш коментар

  • Позив коме? Иста клика која не гласа за лечење деце и шта све не, огрезла у криминалу и корупцији знајући да их штити посланички имунитет! Вас 8 “лудака” против крда стоке! Овако генерално не иде, нађите решење или одосмо на пут без повратка. Ако и вас осам поклекне….