VIDEO Изјава

(Видео) Све су нас правили будалама и уништили домаћу привреду због избора

Врло строге ванредне мере су укинуте преко ноћи. Питање, на које сваки грађанин Србије покушава да добије одговор је, шта се то догодило, па након четвородневног кућног притвора, почињемо све да отварамо и враћамо у нормално стање. Који су показатељи водили Александра Вучића до одлуке о ублажавању мера? Део одговора на питања, дао је председник ДЈБ Саша Радуловић.

“Дан по завршетку 84-часовног полицијског часа, имамо окупљање више од педест људи, који присуствују кампањи Александра Вучића који прича о брзим пругама. До тог момента смо слушали да је вирус куга. Како сад одједном није? Наредне недеље ће бити отворени фризерски салони и теретане, па тек онда скупштина. Треба захвалити 242 посланика, целој опозицији и свим медијима, што су ћутањем помогли да од свих нас направе будале. ДЈБ то не прашта.”

Неминовно је направити анализу и направити закључке о томе ко је профитирао, а ко изгубио у свему овоме. Радуловић о томе каже:

“Ово лудило које су изазвали СЗО, Кина и белосветски медији, производи мамутску рецесију свуда у свету. Вирус није смешан, јер ниједан вирус није, али није ни приближно толико опасан колико је то приказано од стране СЗО и глобалних медија. Заразност је већа, зато треба држати мере одстојања. Ко профитира? Банке и велике глобалне корпорације. Ко пропада? Домаћа привреда, пољопривредници, предузетници. Власт у Србији ради против интереса Србије, а последњи потези које вуче су искључиво усмерени ка изборним резултатима, а не ка опоравку земље. Прво је вирус био смешан док су сакупљали потписе, па је постао опаснији од куге да би одложио изборе, сада му поново хитно требају избори. Зашто? Домаћа привреда је у огромним проблемима. Отпуштања у ЕУ ће вратити дијаспору у земљу. То нису његови гласачи. Зато жури. Цена овог лудила биће уништење домаће привреде.”

Прочитајте још и:

Власт, Кон и Несторовић праве народ будалама

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар