VIDEO Izjava

(Video) Sve su nas pravili budalama i uništili domaću privredu zbog izbora

Vrlo stroge vanredne mere su ukinute preko noći. Pitanje, na koje svaki građanin Srbije pokušava da dobije odgovor je, šta se to dogodilo, pa nakon četvorodnevnog kućnog pritvora, počinjemo sve da otvaramo i vraćamo u normalno stanje. Koji su pokazatelji vodili Aleksandra Vučića do odluke o ublažavanju mera? Deo odgovora na pitanja, dao je predsednik DJB Saša Radulović.

“Dan po završetku 84-časovnog policijskog časa, imamo okupljanje više od pedest ljudi, koji prisustvuju kampanji Aleksandra Vučića koji priča o brzim prugama. Do tog momenta smo slušali da je virus kuga. Kako sad odjednom nije? Naredne nedelje će biti otvoreni frizerski saloni i teretane, pa tek onda skupština. Treba zahvaliti 242 poslanika, celoj opoziciji i svim medijima, što su ćutanjem pomogli da od svih nas naprave budale. DJB to ne prašta.”

Neminovno je napraviti analizu i napraviti zaključke o tome ko je profitirao, a ko izgubio u svemu ovome. Radulović o tome kaže:

“Ovo ludilo koje su izazvali SZO, Kina i belosvetski mediji, proizvodi mamutsku recesiju svuda u svetu. Virus nije smešan, jer nijedan virus nije, ali nije ni približno toliko opasan koliko je to prikazano od strane SZO i globalnih medija. Zaraznost je veća, zato treba držati mere odstojanja. Ko profitira? Banke i velike globalne korporacije. Ko propada? Domaća privreda, poljoprivrednici, preduzetnici. Vlast u Srbiji radi protiv interesa Srbije, a poslednji potezi koje vuče su isključivo usmereni ka izbornim rezultatima, a ne ka oporavku zemlje. Prvo je virus bio smešan dok su sakupljali potpise, pa je postao opasniji od kuge da bi odložio izbore, sada mu ponovo hitno trebaju izbori. Zašto? Domaća privreda je u ogromnim problemima. Otpuštanja u EU će vratiti dijasporu u zemlju. To nisu njegovi glasači. Zato žuri. Cena ovog ludila biće uništenje domaće privrede.”

Pročitajte još i:

Vlast, Kon i Nestorović prave narod budalama

Dosta je bilo

Komentari

Klikni ovde da postaviš komentar