VIDEO Изјава

Власт, Кон и Несторовић праве народ будалама

Након маратонског полицијског часа, који је трајао 84 сата, посланици ДЈБ су се поново окупили у Дому Народне скупштине Републике Србије. Председник ДЈБ је коментарисао актуелну политичку ситуацију у земљи, кроз призму најновијих мера које је увео Александар Вучић.

“Верујем да сви делимо осећај да нас праве будалама. Нема другог објашњења за то што су пре двадесет дана непотребно ширили панику, а сада укидају све мере. Или нас данас све доводе у смртну опасност. Нема трећег објашњења. Поново вирус постаје “најсмешнији”. И за то постоје само две могућности, или је вирус заиста страшан и сада се коцкају са људским животима због избора или су нас непотребно малтретирали да би оправдали ванредно стање, такође због избора. Тако смо стигли тамо одакле смо кренули. Прво је вирус био смешан јер су се прикупљали потписи. Након тога је вирус био страшан јер је требало ванредно стање да би се одложили избори. Сада вирус више није страшан и може да се укине ванредно стање и пре краја епидемије, јер требају избори. До данас затвор, а од данас све најнормалније. Иначе, док смо ми самопрегорно седели у 84-часовном притвору, већ су се продавале авионске карте за Београд. Нико у Европи није имао овакве лудачке мере, нико није седео четири дана у кућном притвору. Вирус је опасан за старе и болесне људе и требало им је обезбедити хуману самоизолацију. Ванредно стање је уведено само због избора.”

Радуловић се дотакао и последица које ћемо осетити због ванредног стања, економских и политичких.

“Пољопривредна газдинства су буквално уништена лудачким мерама власти, полицијским часом, затварањем свих грађана у кућни притвор, затварањем пијаца и усмеравањем свих људи у велике супермаркете. Најављене мере помоћи су лаж и пољопривредници то знају. Међутим, највећа штета је политичка. Штета је што су цела скупштина и цела опозиција, тачније 242 посланика и сви медији, својим ћутањем, дали покриће власти за државни удар. То им ДЈБ неће заборавити. Ми од 15. марта говоримо да је прекршен Устав и извршен државни удар. Од 17. марта смо у скупштини и тражимо враћање Србије у уставни оквир. Ако устав није црвена линија, онда ништа није. Звали смо и целу опозицију. Добили смо одговор: није време. Да је барем део од 242 посланика стао уз осам колега и захтевао враћање Србије у уставни оквир, медији то не би могли да игноришу, као што су игнорисали осам посланика. Цена одговорности 242 посланика, целе опозиције, медија и струке је иживљавање једног човека над целом нацијом и уништење домаће привреде. Када подлегнете белосветској хистерији коју шире СЗО и глобални медији, који то раде због својих интереса, онда нација плати цену. Начин на који су се понела ова 242 представника грађана, остаће срамота коју ће Србија памтити.”

Прочитајте још и:

ДЈБ захтева потпуно укидање полицијског часа пре Ускршњих празника

Последњи позив народним посланицима да стану у одбрану Устава Србије

МУП крије податке о мигрантима од посланика ДЈБ

Да ли власт уз помоћ државног удара уводи ропство за запослене у ЕПС-у?

Посланици ДЈБ поново упутили Ургенцију за сазивање седнице Народне скупштине

Адвокатска комора Србије се придружила осморо посланика у одбрани уставног поретка

ДЈБ захтева укидање двадесетчетворочасовног полицијског часа

ДЈБ поднео ургенцију за посланичка питања која још увек немају одговор

ДЈБ поднео ургенцију Уставном суду Србије

ДЈБ поново позива све посланике да врате Србију у уставни оквир

Осморо народних посланика обавестило МУП да се по Уставу за време ванредног стања полицијски час не односи на народне посланике

ДЈБ упозорава власт: Не затварајте Београд, Ниш и Ваљево!

ДЈБ упозорава власт да се не игра са „електронском седницом Скупштине“

(Видео) Маја Гојковић признала да је прекршен Устав и слагала посланике да би прикрила одговорност председника СНС

(Видео) Осам посланика потписало захтев за седницу Скупштине и враћање Србије у уставни оквир

Посланици ДЈБ: Отворено писмо свим народним посланицима

(Видео) Посланици ДЈБ захтевају хитан одговор зашто је суспендована Народна скупштина

Председник СНС-а прекршио Устав, суспендовао Скупштину и прогласио ванредно стање

ДЈБ позива на уздржавање од политизације епидемије коронавируса

ДЈБ позива све народне посланике да захтевају седницу Скупштине

Народни посланици ДЈБ позвали председника Уставног суда, Врховног касационог суда и државног тужиоца да реагује на кршење Устава

(Видео) Посланици, зато што сте дозволили кршење Устава, судиће вам будуће генерације

ДЈБ захтева од Уставног суда да по хитном поступку суспендује противуставну одлуку о ванредном стању док о њој не одлучи Скупштина

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

  • Pratim svakodnevno vase obracanje i u pravu ste od ovog virusa se zarazilo 6800 gradjana ili 0,01%. Dolazi nam nova nevolja zvana SUSA, ako za desetak dana ne padne ozbiljnija kisa, ceka nas velika nevolja, glad, beda, siromastvo, nemastina koja ce zahvatiti 90% populacije. Ovo nasi ,,strucnjaci,, nevide i opet ce biti ZATECENI i iznenadjeni. Tako je to kada smo dozvolili da OLOS upravlja drzavom.

  • Gospodo,

    Nemojte se zavaravati, ova kriminalna grupa nikada nece otici sa vlasti mirnim putem, nikada !
    Smislenost, opravdanost, logicnost, koherentnost, razum i nacionalni interes nisu recnik te polupismene kamarile koja decenijama hara Srbijom. Narod je beznadezno zaglupljen decenijskom propagandom i raznim oblicima farmi, te bilo sta sto izlazi iz tog kretenoidnog okvira ni ne moze da razume, to je fakat. Neko kaze da svaki narod zasluzuje svoje vodje, tako da bolji i uspesniji su pripali boljima i uspesnijima , a ovaj talog je izgleda nas za jos izvesno vreme. Nama nikada ni nisu bili potrebni neprijatelji, jer smo ih gajili u nedrima.
    Lakomost, potkupljivost, stihija i primitivnost to je ono sto nas krasi kao celinu, te i zbog toga smo tu gde jesmo , a nazalost cemo i ostati ko zna jos koliko.
    S postovanjem