VIDEO Izjava

DJB: Kako to zatvor od petka do ponedeljka u 5:00, a od 5:01 u teretanu i kod frizera?

Bliži se još jedan vikend koji će građani Srbije provesti u kućnom pritvoru, sve do ponedejka u pet ujutru kada će moći slobodno kod frizera i u teretanu. Ovo je još jedna farsa kojom vlast pokušava da opravda potpuno nerazumne ludačke mere koje za cilj imaju suspenziju ljudskih prava, Narodne skupštine, Ustava i uništenje domaće privrede. DJB im to neće zaboraviti. Posledice će se tek osetiti na jesen, zato predsednik SNS-a i žuri da organizuje izbore.

Pogledajte današnje obraćanje naciji narodnih poslanika DJB iz Narodne skupštine.

Dosta je bilo

Komentar

Klikni ovde da postaviš komentar

  • Postovani,
    Preporuka, edicija, vaseg saopstenja u skupstini:
    Mozda bi jasnije zvucalo :
    Bas kao u zatvoru, zakljucani ste, a u odredjeno vreme imate setnju, za sta moraju biti pokrenuti postupci za psihicko zlostavljanje i odstete. Policijskim casom je povecan rizik, jer su gradjani primorani da u guzvama sve obavljaju u postama, bankama, prodavnicama, pod stresom nezdravog stajanja u mestu, gubljenja vremena, frustracije koju sami redovi uzrokuju. Obavezno primetite konstataciju Kona : ili kolektivni imunitet, ili, vakcine. Znajuci da je on u isto vreme svesno radio na rusenju prirodnog imuniteta, zahtevajuci da gradjani budu zakljucani, jasno je da radi u licnom interesu i da za njega ne postoji ili-ili, vec svesna namera urusavanja kolektivnog imuniteta u cilju promocija vakcina, ponavlja se scenario iz 2009.
    Podsetiti kako ova vlast “zna” AV – ko pobedjuje, finansirajuci klinton klan koji jasno objavljuje smanjenje populacije, genocid,
    sto dokazuje saglasnost sa politikom istih, a na stetu zdravlja i zivota stanovnistva…