Преносимо

Радуловић власти и посланицима: Срам вас било!

Народни посланик и председник ДЈБ Саша Радуловић данас је у скупштинском пленуму одржао кратак говор у коме је подсетио на представу СНС-а која траје од 15. марта када је најгрубље прекршен Устав Републике Србије и када је један човек извршио државни удар преузевши сву власт на себе.

Председници Владе Србије, председнику Србије и председници Народне скупштине поручио је да ће одговарати кривично.

Народним посланицима, њих 242, који су педесет дана ћутали на лудачке мере које спроводи власт и најгрубље кршење Устава, поручио је да ће их историја запамтити и да не заслужују да икада више буду народни посланици.

Свима који су пружали подршку болесном човеку у иживљавању над народом, најгрубље кршећи Устав Републике Србије, поручио је: Срам вас било!

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

  • Нису требали госпођа Стаменковић и госп. Биљић да напусте седницу. Штета што осам Часних људи није наступало заједно!

  • Dragi kolega Sasa,
    Pratim I podrzavam Vas I rad pokreta od samog osnivanja DJB. Veoma, veoma mi je drago da se evo sada u ovoj situaciji (sa korona virusom) konacno vidi da ste jedino Vi/DJB ostali na pravoj strani I da sve vise ljudi konacno to shvata. Sto Vi kazete, sram bilo onu “opoziciju” na (ne)cinjenju nista za zadnjih dva meseca. Kao I mnogo puta ranije, ponavlja se da “…ne pada sneg da pokrije breg….”. DJB je ostao jedino svetlo na kraju tunela I jedina nada za bolje sutra. Zelim Vam svima u Pokretu dobro zdravlje I uspeha u ovoj borbi.
    Srdacan pozdrav iz Toronta

  • Poštovani gospodine Raduloviću, živim u Ujedinjenom Kraljevstvu i kao rizičnoj grupi mi je rečeno da masku nosim bez obzira šta se na kraju pokazalo, jer ne smem da povećavam rizik zaraze ako je ne nosim, isto je savetovano i mojoj porodici. Ovaj potez sa maskama u skupštini doživljavam kao ogromno razočarenje od strane DJB, ne zato što možda maske ne pomažu, već zato što je to bila tema koja nije morala da se pokreće. Mi koji smo uz DJB smo glasali za vas da budete naši predstavnici, a tema je bilo mnogo i biće ih, medjutim, potrošeno je vreme na priči koja nije bila uopšte potrebna da se vodi. Ako sutra SZO promeni svoj stav oko nošenja maski, ostaće to trajna etiketa na DJB, a samim tim i veliki minus vašoj stranci.