Saopštenje

(Video) Pravno nasilje Maje Gojković u Skupštini: Poslanici DJB sprečeni da podnesu dopune dnevnog reda

Koristeći se starim, uvežbanim trikom da sednicu Skupštine za sutra u 10.00 zakazuje danas u 10.00 kako bi onemogućila poslanike da podnesu zahteve za dopunu dnevnog reda koji se moraju predati najkasnije 24 č. pre početka sednice, Maja Gojković je danas ponovo instruirala šefa pisarnice Narodne skupštine da pogrešno zavede vreme prijema DJB dokumenata.

Narodna poslanica DJB bila je danas u pisarnici već u 09.48. Šef pisarnice je odbio da primi i zavede dopune dnevnog reda jer, kako je rekao, “sednica još nije zakazana”. Potom je ustao, izašao iz pisarnice, otišao u kabinet Maje Gojković i vratio se s dokumentom kojim se zakazuje sednica za sutra u 10.00. Taj saziv zaveo je tačno u 10.00, a potom insistirao da je rok za predaju dopuna dnevnog reda – istekao. Pravilo pisarnice je da se dokument zavede onog trenutka kada narodni poslanik uđe u pisarnicu.

Na ovaj način šef pisarnice i predsednica Skupštine su sprečili narodne poslanike da vrše svoju ustavnu funkciju. DJB priprema krivičnu prijavu i protiv šefa pisarnice i protiv njegovog nalogodavca Maje Gojković.

DJB je s ovim šefom pisarnice imao problema još 2016. godine i on je zbog bezobrazluka i nevaspitanja sa kojim tretira narodne poslanike bio smenjen, ali je na posao vraćen nakon što se ispostavilo da je njegov zamenik radio po pravilima službe, a ne po pravilima Maje Gojković.

Narodna poslanica DJB Branka Stamenković, usled bogatog prethodnog iskustva, ovaj put video snimkom dokumentovala je vršenje krivičnog dela zloupotrebe službenog položaja u cilju sprečavanja narodnih poslanika da vrše svoju ustavnu dužnost.

Dosta je bilo

Komentari

Klikni ovde da postaviš komentar

  • E sada,da imamo opoziciju,svi lideri bi stali uz vas I.pobunili se zbog ove manipulacije…
    Treba sramota da ih bude

  • Nikada pčelice nisu bile tako vredne, preletale sa cveta na cvet. Nikada manje meda a više žuči. Med decenijama tamane trutovi. Matica od postanja nije bila ugroženija. Avaj, ima li pod ovom kapom nebeskom neki prašak da se zapreše, sličan onom za krompirovu zlaticu?

  • Dragi prijatelji, cuvajte se, mnogo je sve ovo stresno! Znajte da niste sami,
    ali to vam ne moze pomoci pred njihovom silom! Potpuno podrzavam vasu borbu
    legalnim putem, smatram da ih je moguce tako zaustaviti!!???? Barem im otezati
    samovlasce!