VIDEO Izjava

(Video) Poruka glasačima SNS: Vučić je nemački čovek na Balkanu

Politiku Aleksandra Vučića podržava Evropska unija i Nemačka. Koja je to politika?

  1. EU nema alternativu;
  2. Srbija kao kolonija jeftine radne snage;
  3. Srbija uništene domaće privrede;
  4. Naseljavanje migranata kao borba protiv bele kuge.

Politika vlasti u Srbiji je i globalizam. Za to imaju podršku Brisela, centra EU, i za sve što u Srbiji rade, dobijaju kompliment “Srbija ide u dobrom pravcu”. Politika koju podržavaju svi mediji, i Pink i Informer, i N1 i Danas je izdaja Kosova i Metohije. Vlast još uvek traži način kako to da izvede.

I kada pogledate sve medije u Srbiji, shvatite da svi podržavaju vlast. Pred građanima prave igrokaze i glume sukobe, ne bi li nas napravili budalama.

Politika DJB je suverenistička. Mi hoćemo da o budućnosti Srbije isključivo odlučuju građani, a ne Berlin ili Brisel. Da Narodna skupština, u znak sećanja, obeleži proboj Solunskog fronta kako dolikuje, a ne da imamo poslanike vladajuće većine koji prećute tako važan događaj.

Poštovani glasači SNS, vi mislite da, gledajući medije, Aleksandar Vučić vodi politiku koja je dobra za njene građane. A istina je da je on nemački čovek u Srbiji, da sprovodi nemačku kolonijalnu politiku. Nažalost, to je istina, iako bismo i mi voleli da to nije tačno. Ovo nećete čuti ni na jednoj televiziji, ni u jednom mediju.

Dosta je bilo

Komentar

Klikni ovde da postaviš komentar

  • Hvala DJB na pruzanju ruke i SNS glasacima.
    Hvala takodje i na redovnim obracanjima iz Skupstine povodom krsenja Ustava i drzavnog udara, virusa, krsenja zakletve od strane vecine poslanika, nereagovanja predsednika Ustavnog suda, Vrhovnog kasacionog i drzavnog tuzioca na krsenje Ustava..
    I pored svih prepreka vase poruke su stigle do mnogih. Rekcije, mnoge zakasnele, se vec desavaju.