Деманти

Н1 пренео лажну вест o ДЈБ

Током данашње конференције за новинаре у Скупштини Србије, лидер покрета Доста је било Саша Радуловић није изјавио да је ДЈБ одлучио да иде на изборе, како је то објавила агенција Бета, а пренела телевизија Н1.

“На овим изборима ћемо морати да, упркос томе што су намештени бирачки спискови, што медији нису фер, да се изборимо за останак у бици. Ово је једна битка у великом рату, једна борба, и у овом рату на крају морамо изборити суверену Србију. Ово је маратон, није спринт, ваља нам истрајати у тој борби”, рекао је Саша Радуловић и ово се може проверити на видео снимку конференције.

Саша Радуловић ни данас ни раније није изјавио да ће ДЈБ изаћи на изборе, већ да покрет прикупља потписе за регистрацију странке и евентуални излазак на предстојеће изборе, али да ће званична одлука бити донета тек након што потписи буду прикупљени. ДЈБ и даље сматра да бојкот има смисла ако је у њему цела опозиција: ПСГ, ДЈБ и цео СЗС. У супротном, парцијални бојкот је политичко самоубиство. ДЈБ је спреман да бојкотује изборе уколико је у њему комплетна релевантна опозиција.

Новинари Н1 не долазе на конференције за медије које ДЈБ одржава редовно у Народној скупштини последњих 50 дана, већ о нашим активностима тек повремено извештавају позивајући се на новинске агенције.

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

  • Ja nisam za izlazak na izbore! ! !
    Ne po ovim uslovima, nikako. Molim DJB da ne ide u skupštinu koja će biti još gori svinjac nego što je bila. PSG, šta je PSG!?!?!?
    Apelujem na rukovodstvo da ostane pri bojkotu, ne mažimo se blatom. Nismo mi oni, mi smo vaspitani, fini i pošteni građani Srbije. Mi smo se ostvarili, sećate se našeg stava? Hvala.

  • N1 i Danas neće ni ijedan pozitivan komentar moj o DJB da objave. Eliminisali su simpatizere pokreta DJB iz debate o politici DJB i pozicijama pokreta pred izbore, i smatram da im je cilj da sabotiraju i osujete DJB sto vise mogu.

  • Vasi pogledi i osmeh na izbornom materijalu pleni! Medjutim, toga nema na konferencijama za stampu (KZN)! Morate da se
    posavetujete sa nekim oko samog nastupa na KZS, stava, ponasanja, nacina komunikacije sa novinarima! Sve je to veoma vazno, kao i sama poruka koju saljete! Verujte mi! Moram da ponovim, ne sukobljavajte se sa novinarima! Svako odgovara i snosi posledice za svoje ponasanje! A sto se tice N1, dovoljno je sto ih vlast toliko napada, nema potrebe da i vi to radite! I jos nesto, budite PRECIZNI u svojim izjavama. Samo na taj nacin bicete zasticeni od pogresnog tumacenja! Pozdrav i svako dobro! Kada dodjete u KG, idemo na sladoled!!!!!