Demanti

N1 preneo lažnu vest o DJB

Tokom današnje konferencije za novinare u Skupštini Srbije, lider pokreta Dosta je bilo Saša Radulović nije izjavio da je DJB odlučio da ide na izbore, kako je to objavila agencija Beta, a prenela televizija N1.

“Na ovim izborima ćemo morati da, uprkos tome što su namešteni birački spiskovi, što mediji nisu fer, da se izborimo za ostanak u bici. Ovo je jedna bitka u velikom ratu, jedna borba, i u ovom ratu na kraju moramo izboriti suverenu Srbiju. Ovo je maraton, nije sprint, valja nam istrajati u toj borbi”, rekao je Saša Radulović i ovo se može proveriti na video snimku konferencije.

Saša Radulović ni danas ni ranije nije izjavio da će DJB izaći na izbore, već da pokret prikuplja potpise za registraciju stranke i eventualni izlazak na predstojeće izbore, ali da će zvanična odluka biti doneta tek nakon što potpisi budu prikupljeni. DJB i dalje smatra da bojkot ima smisla ako je u njemu cela opozicija: PSG, DJB i ceo SZS. U suprotnom, parcijalni bojkot je političko samoubistvo. DJB je spreman da bojkotuje izbore ukoliko je u njemu kompletna relevantna opozicija.

Novinari N1 ne dolaze na konferencije za medije koje DJB održava redovno u Narodnoj skupštini poslednjih 50 dana, već o našim aktivnostima tek povremeno izveštavaju pozivajući se na novinske agencije.

Dosta je bilo

Komentari

Klikni ovde da postaviš komentar

  • Ja nisam za izlazak na izbore! ! !
    Ne po ovim uslovima, nikako. Molim DJB da ne ide u skupštinu koja će biti još gori svinjac nego što je bila. PSG, šta je PSG!?!?!?
    Apelujem na rukovodstvo da ostane pri bojkotu, ne mažimo se blatom. Nismo mi oni, mi smo vaspitani, fini i pošteni građani Srbije. Mi smo se ostvarili, sećate se našeg stava? Hvala.

  • N1 i Danas neće ni ijedan pozitivan komentar moj o DJB da objave. Eliminisali su simpatizere pokreta DJB iz debate o politici DJB i pozicijama pokreta pred izbore, i smatram da im je cilj da sabotiraju i osujete DJB sto vise mogu.

  • Vasi pogledi i osmeh na izbornom materijalu pleni! Medjutim, toga nema na konferencijama za stampu (KZN)! Morate da se
    posavetujete sa nekim oko samog nastupa na KZS, stava, ponasanja, nacina komunikacije sa novinarima! Sve je to veoma vazno, kao i sama poruka koju saljete! Verujte mi! Moram da ponovim, ne sukobljavajte se sa novinarima! Svako odgovara i snosi posledice za svoje ponasanje! A sto se tice N1, dovoljno je sto ih vlast toliko napada, nema potrebe da i vi to radite! I jos nesto, budite PRECIZNI u svojim izjavama. Samo na taj nacin bicete zasticeni od pogresnog tumacenja! Pozdrav i svako dobro! Kada dodjete u KG, idemo na sladoled!!!!!