Саопштењe

РИК прогласио листу СУВЕРЕНИСТИ

Републичка изборна комисија прогласила је синоћ изборну листу СУВЕРЕНИСТИ.

ДЈБ је успео да потпуно самостално уз велику подршку грађана прикупи преко једанаест хиљада потписа. Хвала свим грађанима на поверењу, ми смо на изборној листи под бројем 15.

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

  • Ta vest ne postoji ni u Blicu, ni nakon 24 sata od proglašenja liste.
   Gostovanjem Saše Radulovića u Utisku nedelje N televizija će mu “zapušiti” usta o ignorisanju DJB od strane medija. Zato ovo gostovanje treba mudro iskoristiti za promociju programa DJB a ne na odgovore i osvrtanja na Sergejeve provokacije čiji je cilj krađa vremena u emisiji.

 • Odlično. Nadam se da će se DJB u svojoj predizbornoj kampanji baviti pitanjima koje zanima najveći broj gradjana a to su pre svega stabilnost i rast penzija, radni odnosi u privatnom sektoru koji su komplikovano i bolesni, razvoj i napredak poljoprivrede i mnogi drugi. Radujem se učešću DJB u političkom životu i jedva čekam da krenu sa svojim uvek originalnim ali i humanim inicijativama kao što je predlog penzija za sve gradjane.

 • Да ли сте пријавили странку? Говорили сте да вам је то такође циљ да прикупљањем потписа…

  • Љубазан подсетник на одговор.
   Читам да су вам финансије биле не тако добро сређене у покрету ДЈБ и да покрет као такво тело може послужити као избор финансијских малверзација. Искрено желим да верујем ми да се надам да се ви тиме нећете бавити.
   Молим за одговор

  • Nikakve malverzacije nisu moguće jer se mi protiv toga borimo, a lično se veoma domaćinski odnosimo prema novcu koji dobijamo, i sve uredno podnosimo u formi izveštaja Agenciji za borbu protiv korupcije.