Saopštenje

RIK proglasio listu SUVERENISTI

Republička izborna komisija proglasila je sinoć izbornu listu SUVERENISTI.

DJB je uspeo da potpuno samostalno uz veliku podršku građana prikupi preko jedanaest hiljada potpisa. Hvala svim građanima na poverenju, mi smo na izbornoj listi pod brojem 15.

Dosta je bilo

Komentari

Klikni ovde da postaviš komentar

    • Ta vest ne postoji ni u Blicu, ni nakon 24 sata od proglašenja liste.
      Gostovanjem Saše Radulovića u Utisku nedelje N televizija će mu “zapušiti” usta o ignorisanju DJB od strane medija. Zato ovo gostovanje treba mudro iskoristiti za promociju programa DJB a ne na odgovore i osvrtanja na Sergejeve provokacije čiji je cilj krađa vremena u emisiji.

  • Odlično. Nadam se da će se DJB u svojoj predizbornoj kampanji baviti pitanjima koje zanima najveći broj gradjana a to su pre svega stabilnost i rast penzija, radni odnosi u privatnom sektoru koji su komplikovano i bolesni, razvoj i napredak poljoprivrede i mnogi drugi. Radujem se učešću DJB u političkom životu i jedva čekam da krenu sa svojim uvek originalnim ali i humanim inicijativama kao što je predlog penzija za sve gradjane.

  • Raduje me sto vidim Milu Aleckovic sa DJB. Uprkos nekim razlicitim vidjenjima, postoji li mogucnost saradnje sa Brankom Dragas?

  • Da li ste prijavili stranku? Govorili ste da vam je to takođe cilj da prikupljanjem potpisa…

    • Ljubazan podsetnik na odgovor.
      Čitam da su vam finansije bile ne tako dobro sređene u pokretu DJB i da pokret kao takvo telo može poslužiti kao izbor finansijskih malverzacija. Iskreno želim da verujem mi da se nadam da se vi time nećete baviti.
      Molim za odgovor

    • Nikakve malverzacije nisu moguće jer se mi protiv toga borimo, a lično se veoma domaćinski odnosimo prema novcu koji dobijamo, i sve uredno podnosimo u formi izveštaja Agenciji za borbu protiv korupcije.