Протест

(Видео) Протест испред Управног суда – ОБОРИТИ ФАЛСИФИКОВАНЕ ИЗБОРЕ

Вучић има привид власти. Власт имају ове “судије”. Оне одлучују да ли ће фалсификат проћи или не. Цела поента је да се блокира институција у радно време док су у њој уплашене и партијске “судије” које покушавају да верификују ФАЛСИФИКАТ, да дају покриће крађи. Од вас зависи колико ће наша порука ДА ЗНАМО КО СУ И ШТА РАДЕ успети.

Не дамо да ФАЛСИФИКОВАЊЕМ 8000 папира узме власт.

Као да сви једва чекају да овај што пре оформи фалсификовану скупштину са фалсификованим записницима и да му НА ТАЦНИ дају 3/4 посланика у скупштини. Зашто?

ФАЛСИФИКОВАНИ ИЗБОРИ су правно пали. Треба натерати власт да то и призна. Зашто се бежи од тога?
Доказано је да је ФАЛСИФИКОВАО записнике и тиме и изборе. Да је КРАО чак и нефер изборе. Са тим фалсификатом хоће власт. То нам је зицер да му ОБОРИМО ВЛАСТ и у земљи и у иностранству.

Зашто бисмо игнорисали зицер?

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

  • Ne može opozicija da kaže izbori su pokradeni, kada nisu učestvovali i nisu imali kontolore. Oni su u opozicije već na početku izbora rekli, da su izbori unapred neregularni, nisu izašli. Pod time su milili da su pokradeni ranije preko spiskova i “Igraj se AV sam” . Pozdrav….

    • Ovo su prvi izbori koji su neregularni? Ranije su učestvovali, a sada su bez dokaza unapred rekli šta će biti. Mi smo dokazali na koji način su izbori falsifikovani učešćem na izborima.