Protest

(Video) Protest ispred Upravnog suda – OBORITI FALSIFIKOVANE IZBORE

Vučić ima privid vlasti. Vlast imaju ove “sudije”. One odlučuju da li će falsifikat proći ili ne. Cela poenta je da se blokira institucija u radno vreme dok su u njoj uplašene i partijske “sudije” koje pokušavaju da verifikuju FALSIFIKAT, da daju pokriće krađi. Od vas zavisi koliko će naša poruka DA ZNAMO KO SU I ŠTA RADE uspeti.

Ne damo da FALSIFIKOVANJEM 8000 papira uzme vlast.

Kao da svi jedva čekaju da ovaj što pre oformi falsifikovanu skupštinu sa falsifikovanim zapisnicima i da mu NA TACNI daju 3/4 poslanika u skupštini. Zašto?

FALSIFIKOVANI IZBORI su pravno pali. Treba naterati vlast da to i prizna. Zašto se beži od toga?
Dokazano je da je FALSIFIKOVAO zapisnike i time i izbore. Da je KRAO čak i nefer izbore. Sa tim falsifikatom hoće vlast. To nam je zicer da mu OBORIMO VLAST i u zemlji i u inostranstvu.

Zašto bismo ignorisali zicer?

Dosta je bilo

Komentari

Klikni ovde da postaviš komentar

  • Ne može opozicija da kaže izbori su pokradeni, kada nisu učestvovali i nisu imali kontolore. Oni su u opozicije već na početku izbora rekli, da su izbori unapred neregularni, nisu izašli. Pod time su milili da su pokradeni ranije preko spiskova i “Igraj se AV sam” . Pozdrav….

    • Ovo su prvi izbori koji su neregularni? Ranije su učestvovali, a sada su bez dokaza unapred rekli šta će biti. Mi smo dokazali na koji način su izbori falsifikovani učešćem na izborima.