Саопштењe

Фалсификована Скупштина тајно бежи од народа у Сава центар?

Власт се очигледно уплашила народа. У тајности, без икаквог обавештавања јавности, власт бежи из Народне скупштине и припрема конститутивну седницу ФАЛСИФИКОВАНЕ Скупштине у Сава центру. Помињу се и сутрашњи дан, 28. јул и четвртак 30. јул као могући датуми одржавања ФАЛСИФИКОВНЕ Скупштине. Мала конференцијска сала у Сава центру се убрзано припрема за то.

Власт је ФАЛСИФИКОВАЛА ове изборе тако што је ФАЛСИФИКОВАЛА записнике са бирачких места. Власт је за ове изборе прво себи обезбедила 20 сателит листа којима је сакупила потписе и свима покупила контролоре, тако да осим ДЈБ, других контролора није било. То им је омогућило да ФАЛСИФИКУЈУ записнике и да их попуне без обзира на садржај џакова са бирачким материјалом. ДЈБ је имао контролоре на четвртини бирачких места (остали контролори су или одлучили да бојкотују изборе или се плашили заразе) и то је било довољно да откријемо и докажемо ФАЛСИФИКАТ и правно оборимо изборе.

Власт ће покушати да ово бежање од народа оправда вирусом. Интересантно је да када су извршили државни удар, противуставно прогласили ванредно стање 15. марта и затворили здраву нацију у кућни притвор, није им пало на памет да организују Скупштину, рецимо, у Сава центру. Како ће ово сакривање од јавности да прикажу, остаје да видимо.

Упрокос правно обореним изборима, власт има намеру да правним насиљем легализује ФАЛСИФИКАТ. Баш као и у време противуставно уведеног ванредног стања, сви медији, цела опозиција, правна струка, све НВО које финансирају ЕУ и Берлин громогласно ћуте. Као да је свима у интересу да власт што пре конституише ФАЛСИФИКОВАНУ Скупштину и у њој добије ¾ ФАЛСИФИКОВАНИХ посланика.

ДЈБ ће организовати протест и испред Народне скупштине и блокаду испред и у Сава центру. Ово кукавичко сакривање од народа показује да власт признаје да је ФАЛСИФИКОВАЛА изборе, да има чега да се стиди и да је примерено да ФАЛСИФИКОВАНИ посланици у тајности, као лопови, организују ФАЛСИФИКОВАНУ Скупштину. Тајним бежањем у Сава центар власт признаје да ова Скупштина није народна, већ фалсификована. Ова ФАЛСИФИКОВАНА Скупштина ће морати и трајно да се премести у Сава центар јер ће је испред Народне скупштине и даље чекати народ.

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

    • Pa završi Dejane,šta bi onda bilo!?Javi se Dejane 2024 godine i objasni mi uspeh bojkota!!!

    • (pretpostavljam) Dejane, ako vi sa nekim imate cvrst dogovor o necemu i druga strana prekrsi dogovor onda, nadam se da se slazete, dogovor, ne vasom krivicom, vise ne vazi. Vi tada, takodje se nadam da se slazete, trazite najbolje resenje za vas u novonastaloj situaciji. DJB je razmotrio novonastalu situaciju i dosao do zakljucka da treba izaci na izbore. Misljenje o tome da li da se izadje na izbore je trebalo izneti pre nego sto je DJB doneo odluku o izlazenju, bilo je vremena. Kada je odluka donesena, ukoliko ste simpatizer i verujete DJBu, onda ih je trebalo podrzati, izaci na izbore i glasati za njih. Zahvaljujuci ucescu na izborima DJB je uspeo da razotkrije, i podkrepi to validnim dokazima, mahinacije ne samo SNS vec i vrhovnih drzavnih institucija.

  • Sve sto pričate i radite podržavam u potpunosti. Samo se bojim da sami nemožete mnogo postići. Bilo kakav vid saradnje sa npr. : Ševarlićem, Vukadinovićem, čak i Nogom bi bio mnogo efikasniji. Mora biti nekakvog kompromisa u jednom zajedničkom cilju, obaranje izbora! Verujem u vas. Ne odutsajte.

  • Dolazak na protest je obavezan. Ali, slažem se da bi udruživanje sa delom opozicije koji pripada iskrenom patriotskom bloku mogao biti prekretnica zauspeh protesta. Može li se nekako zajedno sa Nogom i Obradovićem, makar?

    • Hteo sam da se složim, ali onda sam pročitao “iskrenom patriotskom bloku” i… ???

  • Нису фалсификовани него су пре свега, незаконити, нелегитимни па и такви покрадени. Зашто сте уопште излазили на такве изборе, полакомили сте се да ћете са 3% цензуса ући у такву скупштину. Је ли толико тешко да се каже да је то била грешка? Већ имамо једну безгрешну власт, са свемогућим вођом, не требају нам још шићарџије. Али свакако треба да се спречи конституисање такве скупштине којој сте ви изласком на изборе дали легитимитет…

  • У четвртак увече Вучић ће драматично и победоносно да најави како у понедељак истиче рок са утврђивање новог сазива Народне скупштине, те да ће у понедељак 3. јула Скупштина бити образована. Таман ће до тада Уставни суд да објави да су одбијене све жалбе на нерегуларности на овим изборима. И таман ће до понедељка штеловати број оболелих да падне испод 300 дневно.
    Ако Вучић то не уради у четвртак као најаву за понедељак, онда ће то урадити колико сутра, у уторак, или у среду, да се се Скупштина образује у петак. Али, већи је маневарски простор за прву варијанту и да Скупштина постави у понедељак. Живи били па видели.

    • Имам лапсус у мом коментару. Понедељак ће бити 3. август, а не јул. Хвала!

  • Hoce li vas biti vise nego ovde sto komentarisete? Cim se vi bavite sunce vam poljubim! Samo borba za vlast kakav narod i te suplje price… Zao mi vas

    • Ovo nema nikakve veze sa DJB: tu vasu novokoponovanu Grand Production zargonsku rec “smarati” da gurnete sebi tamo gde sunce nikada ne sija.