Saopštenje

Falsifikovana Skupština tajno beži od naroda u Sava centar?

Vlast se očigledno uplašila naroda. U tajnosti, bez ikakvog obaveštavanja javnosti, vlast beži iz Narodne skupštine i priprema konstitutivnu sednicu FALSIFIKOVANE Skupštine u Sava centru. Pominju se i sutrašnji dan, 28. jul i četvrtak 30. jul kao mogući datumi održavanja FALSIFIKOVNE Skupštine. Mala konferencijska sala u Sava centru se ubrzano priprema za to.

Vlast je FALSIFIKOVALA ove izbore tako što je FALSIFIKOVALA zapisnike sa biračkih mesta. Vlast je za ove izbore prvo sebi obezbedila 20 satelit lista kojima je sakupila potpise i svima pokupila kontrolore, tako da osim DJB, drugih kontrolora nije bilo. To im je omogućilo da FALSIFIKUJU zapisnike i da ih popune bez obzira na sadržaj džakova sa biračkim materijalom. DJB je imao kontrolore na četvrtini biračkih mesta (ostali kontrolori su ili odlučili da bojkotuju izbore ili se plašili zaraze) i to je bilo dovoljno da otkrijemo i dokažemo FALSIFIKAT i pravno oborimo izbore.

Vlast će pokušati da ovo bežanje od naroda opravda virusom. Interesantno je da kada su izvršili državni udar, protivustavno proglasili vanredno stanje 15. marta i zatvorili zdravu naciju u kućni pritvor, nije im palo na pamet da organizuju Skupštinu, recimo, u Sava centru. Kako će ovo sakrivanje od javnosti da prikažu, ostaje da vidimo.

Uprokos pravno oborenim izborima, vlast ima nameru da pravnim nasiljem legalizuje FALSIFIKAT. Baš kao i u vreme protivustavno uvedenog vanrednog stanja, svi mediji, cela opozicija, pravna struka, sve NVO koje finansiraju EU i Berlin gromoglasno ćute. Kao da je svima u interesu da vlast što pre konstituiše FALSIFIKOVANU Skupštinu i u njoj dobije ¾ FALSIFIKOVANIH poslanika.

DJB će organizovati protest i ispred Narodne skupštine i blokadu ispred i u Sava centru. Ovo kukavičko sakrivanje od naroda pokazuje da vlast priznaje da je FALSIFIKOVALA izbore, da ima čega da se stidi i da je primereno da FALSIFIKOVANI poslanici u tajnosti, kao lopovi, organizuju FALSIFIKOVANU Skupštinu. Tajnim bežanjem u Sava centar vlast priznaje da ova Skupština nije narodna, već falsifikovana. Ova FALSIFIKOVANA Skupština će morati i trajno da se premesti u Sava centar jer će je ispred Narodne skupštine i dalje čekati narod.

Dosta je bilo

Komentari

Klikni ovde da postaviš komentar

    • Pa završi Dejane,šta bi onda bilo!?Javi se Dejane 2024 godine i objasni mi uspeh bojkota!!!

    • (pretpostavljam) Dejane, ako vi sa nekim imate cvrst dogovor o necemu i druga strana prekrsi dogovor onda, nadam se da se slazete, dogovor, ne vasom krivicom, vise ne vazi. Vi tada, takodje se nadam da se slazete, trazite najbolje resenje za vas u novonastaloj situaciji. DJB je razmotrio novonastalu situaciju i dosao do zakljucka da treba izaci na izbore. Misljenje o tome da li da se izadje na izbore je trebalo izneti pre nego sto je DJB doneo odluku o izlazenju, bilo je vremena. Kada je odluka donesena, ukoliko ste simpatizer i verujete DJBu, onda ih je trebalo podrzati, izaci na izbore i glasati za njih. Zahvaljujuci ucescu na izborima DJB je uspeo da razotkrije, i podkrepi to validnim dokazima, mahinacije ne samo SNS vec i vrhovnih drzavnih institucija.

  • Ma,sve sto kazete ste u pravu.Jer,sve potkrepite dokazima.Kako cete dalje ,znam da i to znate.Mnogo je tesko,al izdrzite.Srdacan pozdrav Dr Milena.Milena

  • Sve sto pričate i radite podržavam u potpunosti. Samo se bojim da sami nemožete mnogo postići. Bilo kakav vid saradnje sa npr. : Ševarlićem, Vukadinovićem, čak i Nogom bi bio mnogo efikasniji. Mora biti nekakvog kompromisa u jednom zajedničkom cilju, obaranje izbora! Verujem u vas. Ne odutsajte.

  • Dolazak na protest je obavezan. Ali, slažem se da bi udruživanje sa delom opozicije koji pripada iskrenom patriotskom bloku mogao biti prekretnica zauspeh protesta. Može li se nekako zajedno sa Nogom i Obradovićem, makar?

    • Hteo sam da se složim, ali onda sam pročitao “iskrenom patriotskom bloku” i… ???

  • Nisu falsifikovani nego su pre svega, nezakoniti, nelegitimni pa i takvi pokradeni. Zašto ste uopšte izlazili na takve izbore, polakomili ste se da ćete sa 3% cenzusa ući u takvu skupštinu. Je li toliko teško da se kaže da je to bila greška? Već imamo jednu bezgrešnu vlast, sa svemogućim vođom, ne trebaju nam još šićardžije. Ali svakako treba da se spreči konstituisanje takve skupštine kojoj ste vi izlaskom na izbore dali legitimitet…

  • U četvrtak uveče Vučić će dramatično i pobedonosno da najavi kako u ponedeljak ističe rok sa utvrđivanje novog saziva Narodne skupštine, te da će u ponedeljak 3. jula Skupština biti obrazovana. Taman će do tada Ustavni sud da objavi da su odbijene sve žalbe na neregularnosti na ovim izborima. I taman će do ponedeljka štelovati broj obolelih da padne ispod 300 dnevno.
    Ako Vučić to ne uradi u četvrtak kao najavu za ponedeljak, onda će to uraditi koliko sutra, u utorak, ili u sredu, da se se Skupština obrazuje u petak. Ali, veći je manevarski prostor za prvu varijantu i da Skupština postavi u ponedeljak. Živi bili pa videli.

    • Imam lapsus u mom komentaru. Ponedeljak će biti 3. avgust, a ne jul. Hvala!

  • Hoce li vas biti vise nego ovde sto komentarisete? Cim se vi bavite sunce vam poljubim! Samo borba za vlast kakav narod i te suplje price… Zao mi vas

    • Ovo nema nikakve veze sa DJB: tu vasu novokoponovanu Grand Production zargonsku rec “smarati” da gurnete sebi tamo gde sunce nikada ne sija.

  • Kako je bilo ispred Strava Centra ?
    Ja čekao bespotrebno ispred skupštine, video neke ekstremne desničare, kao i neke iz SZS-a, šteta što niste došli…