VIDEO Saopštenje

(Video) DJB poziva na protest u nedelju od 20 časova ispred Narodne skupštine

Vlast još uvek nije objavila datum i vreme održavanja konstitutivne sednice FALSIFIKOVANE skupštine. Očekuje se da će ona biti zakazana za ponedeljak između 10 i 12 časova. Utorak je poslednji dan kada FALSIFIKOVANA skupština može biti konstituisana. U protivnom, izbori su pali.

DJB organizuje protest ispred Narodne skupštine u nedelju 2. avgusta u 20 časova. Očekujemo da će do tada biti poznato vreme kada je zakazana FALSIFIKOVANA skupština, pa ćemo na protestu moći svi zajedno da pozovemo narod da izađe na ulicu i blokira konstituisanje FALSIFIKOVANE skupštine.

Ako želite da odbranite Kosovo i Metohiju, da odbranite vladavinu prava, da odbranite narodnu suverenost i demokratiju, ako se borite protiv autokratije i otimanje slobode i dostojanstva ljudima, jedan zahtev nas vodi do svih tih ciljeva: OBARANJE FALSIFIKOVANIH IZBORA.

Protest će biti bez nasilja. Dođite. Povedite prijatelje. Izbori su falsifikovani. Vlast na osnovu FALSIFIKOVANIH zapisnika želi da otme narodnu suverenost. Izbori su pravno oboreni. To možemo odbraniti jedino na ulici.

Dosta je bilo

Komentar

Klikni ovde da postaviš komentar

  • Krajnje je vreme da se ovaj narod opameti udruzi i pomogne “POSTENIMA” da ih spasu i ucine dostojnim sebe i svojih sjajnih predaka.